Brazilská reality star Jessica Alvesová je hrdou ženou se vším všudy. Po řadě operací, z nichž poslední byla úprava čelisti, aby její tvář působila jemněji, a korigace hlasivek, aby její hlas nezněl tak mužsky, se už opravdu nemá za co stydět. Dnes by v ní už oplácaného Rodriga, co si nechal vpravit do těla silikonové svaly, aby působil „nabušeně“ (což mimochodem vypadalo dost bizarně), nikdo nehledal. A ani ona sama se podle všeho nechce ohlížet na těch sedmatřicet let, které strávila „ve špatném těle“.

Právě její nespokojenost se svou vizáží, neustálé plastiky a proměny, jimiž si coby Rodrigo procházela, ji totiž dovedly k poznání, že místo Kena touží po celou dobu být spíše Barbie... a až jako plavovláska s obřím poprsím a ještě větším pozadím je konečně šťastná.Zkoumání mé ženskosti nikdy nebylo tak dobré!“ okomentovala teď Jessica své poslední sexy snímky, z nichž se tají dech.

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V Londýně se totiž nechala nafotit na růžemi ozdobené houpačce a na sobě u toho měla pouze pikantní růžové spodní prádlo, ve kterém vynikly její neuvěřitelně bujné křivky.

„Růžový panter,“ psali jí na sociální sítě fanoušci, díky nimž nejspíš tato bohatá dědička nebude mít nikdy hluboko do kapsy. Právě lechtivé snímky Jessicy na hanbaté platformě OnlyFans jsou prý v současné sobě jejím hlavním příjmem - lidé jsou ochotni jí platit tisíce za fotky, na nichž dává na odiv své silikony!

Fotogalerie
226 fotografií