Ulice před kostelem v srdci Manhattanu, jen pár metrů od domu Trumpové, byla kvůli pohřbu uzavřena několik hodin dopředu a za bezpečnostní koridory se dostanou pouze hosté s pozvánkou.

Ostatním chodcům je vstup před a během pohřbu odepřen, okolí pak hlídají skupinky policistů. Soukromá bezpečnostní služba hlídá také vstup do samotného kostela, do nějž hosté vstupují až po projití bezpečnostní kontrolou. Výjimku nedostaly ani jeptišky, které služba pořádně pročesala příručním detektorem.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Ivany Trumpové Pavlína Horáková

Krátce před příjezdem exprezidenta Trumpa začal nad ulicemi přelétávat vrtulník, na místě jsou desítky policistů a několik psovodů se psy. Na místě přirozeně působila i Tajná služba, složka určená k ochraně prezidenta (i exprezidentů) USA.

Trumpová zemřela ve čtvrtek 14. července po pádu ze schodů na následky zranění v oblasti trupu. Zemřela ve svém sedmipatrovém domě v luxusní čtvrti Upper East Side, kde žila posledních třicet let. 

Video
Video se připravuje ...

Reportérka Blesku z pohřbu Ivany Trumpové (†73): Sleduje dění přímo v New Yorku! Pavlína Horáková

 
22:10
20. 7. 2022

Děkujeme, že jste s námi sledovali pohřeb české rodačky Ivany Trumpové. Další novinky a informace z pohřbu sledujte dnes i zítra ráno na Blesk.cz.

 
22:05
20. 7. 2022

Rodina Trumpových se po pohřbu Ivany shromáždila na schodech kostela svatého Vincence Ferrerského.

 
21:51
20. 7. 2022

Rodina i přátelé se rozloučili s Ivanou Trumpovou.

Fotogalerie
56 fotografií