Diazová si po boku Foxxe zahraje v novém filmu z dílny Netflixu s názvem Back in Action (Zpět v akci). Dvojice spolu nebude pracovat poprvé: natáčeli spolu už sportovní drama Vítězové a poražení v roce 1999 a remake muzikálové komedie Annie v roce 2014, který byl zároveň posledním filmem Diazové před odchodem do „důchodu“.

Novinku oznámil Jamie Foxx na svém Twitteru. Tam sdílel záznam telefonního rozhovoru s Diazovou, která, jak se zdá, nemůže najít správná slova, aby světu oznámila, že se vrací na stříbrné plátno. „Nevím, jak to udělat, víš?“ říká herečka. 

Foxx tedy připojil někoho, kdo něco o opětovném návratu do práce ví: hráče amerického fotbalu Toma Bradyho (44). Brady letos odešel z NFL, jen aby se o 40 dní později opět připojil k Tampa Bay Buccaneers. 

„Jamie mi řekl, že potřebuješ pár tipů, jak se vrátit zpátky z důchodu,“ oslovil herečku Brady. „Jsem v tom docela úspěšný,“ dodal.

Diazová informaci o svém návratu před kameru potvrdila i na Instagramu. „Jamie Foxxi, jen ty mě můžeš dostat zpátky do akce!!! Nemůžu se dočkat, bude to pecka,“ rozplývala se ve story.

Nový film bude režírovat Seth Gordon (45), který stojí například za komediemi Z cizího krev neteče nebo Šéfové na zabití. Gordon je zároveň i spoluautorem scénáře, který vytvořil s Brendanem O'Brienem (Sousedi nebo Hráčské doupě). Natáčení má začít koncem letošního roku, zápletka ale zatím není známa. Pokud ovšem dílo dokázalo zlákat i Cameron Diazovou, určitě bude stát za to!

Video
Video se připravuje ...

Sexy scény Cameron Diazové youtube

Fotogalerie
136 fotografií