Diazová natočila krátký klip k propagaci svého organického vína Avaline, ve kterém se opět objevila s legračně nagelovaným pramenem vlasů trčícím nahoru – stejně, jako před téměř čtvrt stoletím v romantické komedii Něco na té Mary je.

Blonďatá kráska tehdy hrála Mary Jensenovou, která vyrazila na rande s Tedem Stroehmannem, ztvárněným Benem Stillerem (56). Stillerově postavě bylo ve filmu doporučeno, aby si před schůzkou zamasturbovala a uvolnila tak erotické napětí. Jak už to ale v komediích bývá, nešlo bohužel všechno podle plánu a Stillerovi zůstalo na uchu trochu semena.

Postava Diazové pak sperma pokládala za gel na vlasy a vmázla si ho do ofiny. Na hlavě jí tak vznikl ikonický účes s pramenem strmě trčícím vzhůru. Teď si na ikonický moment vzpomněla a připomněla ho i fanouškům.

V dalším filmu už ale herečku zřejmě bohužel neuvidíme. Cameron Diazová v roce 2018 pověsila hraní na hřebík a s Hollywoodem se podle svých slov navždy rozloučila. Od té době se věnuje své značce vína, kterou založila s kamarádkou Katherine Powerovou. 

VIDEO: Sexy scény Cameron Diaz

Video
Video se připravuje ...

Sexy scény Cameron Diaz youtube

Fotogalerie
232 fotografií