Dcera herečky Anny Šiškové (61) Dorota si na své dva otce vzpomněla v den svátku otců.

„Otec byl moje ,issue‘ celý život, v dětství to byl temný neznámý prostor, který jsem nechtěla vnímat, ale pořád mi ho někdo připomínal. Pak jsem si v 15 řekla, že s tím zatočím a nahlédnu do 13. komnaty. Kontaktovala jsem ho několikastránkovým papírovým listem, úpěnlivým, vyzrálým a odpouštějícím. Byl rok 1999, scházeli jsme se každý den po celý rok, dokud neumřel. Nejprve tajně jako milenci, pak hrdě bok po boku s podtextem ,Aha, to je MŮJ TÁTA!‘ A ,Aha, to je MOJE DCERA!‘ Když nás smrt po roce rozdělila, málem jsem zemřela. Ale i taková tragédie přinesla něco nového,“ napsala na sociální síť Nvotová.

VIDEO: Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video
Video se připravuje ...

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Když její biologický otec zemřel, pokusila se o sebevraždu. „Bylo to krátce po otcově smrti, asi měsíc. Vzala jsem si discmana a pouštěla si v lese jeho Za vesnicí. A najednou mi jeblo v hlavě a podřezala jsem si žíly,“ šokovala Nvotová ve své knize Fulmaya, která vyšla v roce 2011.

Záhy nato ale začala vnímat svého druhého tátu Juraje Nvotu (68), který ji adoptoval a pak měl s její matkou Šiškovou dceru Terezu. „Všimla jsem si svého nevlastního otce, který po celou dobu stál při mně. A on si také najednou všiml mě. Takže když mi jeden otec umřel, druhého jsem získala. Dnes jsem mu jako jediné z jeho pěti dětí zavolala a popřála ke Dni otců. Ani nevěděl, že dnes takový den je. Nebo jiné děti si (zatím) nevzpomněly,“ dodala zpěvačka.

Fotogalerie
40 fotografií