Svou třetí veselku si zpěvačka Britney Spearsová užila plnými doušky. Nejenom že řekla své „ano“ pohlednému herci íránského původu, ale také si dopřála například líbačku s Madonnou (63) či divoký novomanželský tanec s ženichem Samem Asgharim, kdy Britney, oděná jenom do dlouhého saka a diamantových tang, měla co dělat, aby neukázala zbytečně moc. Kromě toho se projela v pohádkovém kočáru taženém bílým koněm se zlatými kopyty a vše bylo zalité sluncem.

Tedy, téměř. Do jejich domu, kde obřad probíhal, musela být přivolána policie poté, co exmanžel Spearsové Jason Alexander (40) neoprávněně vstoupil na jejich pozemek. Incident potvrdil úřad šerifa pro okres Ventura. Po kontrole Alexandrových dokladů se ukázalo, že je na něj vypsaný zatykač v jiném z amerických okresů, byl tak za svůj čin zatčen. Policie přečin vyšetřila – a záhy už stanul delikvent před soudem. A ten dokonce již vynesl rozsudek.

Jason Alexander byl Britneyiným přítelem z dětství a labilní pěnice se za něj provdala v roce 2004. Jejich manželství ale trvalo pouhých 55 hodin, než bylo anulováno. Nyní k ní má nařízený na dlouhé tři roky zákaz přiblížení – konkrétně na 100 yardů (91,44 metrů). Rovněž nesmí pokoušet se ji jakkoliv kontaktovat, nesmí jí posílat žádné textové zprávy, snažit se jí volat nebo jí zásobovat zprávami skrze sociální sítě.

Zákaz zahrnuje kromě Britney i Richarda Eubelera, který „přišel s Alexanderem do kontaktu“ během napadení. Jaký je mezi muži vztah, to nebylo prozatím nijak specifikováno. Přestože Alexander prohlásil, že je nevinný v bodech obvinění zahrnujících porušování domovní svobody, vandalismus a ublížení na zdraví, byl obviněn z trestného činu pronásledování. 

VIDEO: Britney tancuje na hit svého expřítele Justina Timberlakea
 

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina. Instagram Britney Spears

Podle rozhodnutí soudu Jason Alexander nyní nemůže vlastnit žádné zbraně – a musí se vzdát všech zbraní, které případně má. Prozatím zůstává ve vězení se stanovenou kaucí na 100 tisíc dolarů (2 miliony a 369 tisíc korun). Pokud by Alexander tuto částku zaplatil, tak docela volný nebude. Nejenom, že se bude muset do 24 hodin od svého propuštění hlásit u policie, ale bude také sledován prostřednictvím náramku na kotníku policejním oddělením okresu Ventura.

Alexander byl jíž dříve kvůli pronásledování jiné ženy v hledáčku policie. Před rokem byl zatčen za řízení pod vlivem alkoholu a v srpnu 2021 zamířil do vazby kvůli porušení bezpečnostních protokolů na letišti. Podle PageSix, které má exkluzivní vyjádření Britneyina právníka, „opakovaně narušoval“ zpěvaččin pozemek i poté, co mu ve čtvrtek, kdy se Britney vdávala, bylo sděleno, že zde „není vítán“. Muž, který svou „invazi“ živě vysílal na instagramu, byl údajně ozbrojený nožem...

Fotogalerie
184 fotografií