Krajčírová se na syna, kterého má se svým snoubencem Jakubem, velmi těšila. Chlapce, který dostal jméno po otci, oba rodiče už nedočkavě vyhlíželi. Po příchodu miminka na svět ale nebývá všechno jenom růžové. 

„Těhotenství a mateřství je pro mě to nejkrásnější a i to nejnáročnější období v životě. Tak, jak si to užívám, tak i z nervů a vyčerpání pláču,“ přiznala blonďatá modelka na svém instagramu otevřeně. 

Novopečenou mámu nesmírně vytáčí všelijaké rady a poznámky, které se na nové rodiče sesypávají ze všech stran. „Až mi někdo řekne, že sousedovo, kamarádovo, číkoliv dítě lépe spí, méně pláče, je klidnější... Tak ho zabiju,“ ulevila si.

„Myslím, že žádnou mámu nezajímá, že sousedův syn už dávno sedí a tamtoho dcera spí celou noc. Anebo: on vám ještě nemluví? Dávejte pozor na tupé rady, otázky a slova,“ pokračovala. „Kdyby mi někdo po těch nocích, co je vzhůru každou hodinu, což je úplně normální, řekl 'Bože, můj spí 5 hodin,' tak se oběsím,“ vyhrožovala s nadsázkou.

Krajčírová také zrovna neoceňuje nevyžádané poučky o tom, že by se děti neměly rozmazlovat. „Ne, nevadí mi, že ho mám nonstop na sobě a na rukách. A ne, nebudu toho za pár let litovat. Neumím si představit, že bych ho položila do postýlky, zavřela dveře a nechala ho, ať se vypláče, dokud neusne. To bych se radši pobodala,“ vzkázala sledujícím upřímně.

VIDEO: Martina Pártlová pro časopis Maminka - Nejsem režimová máma

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová pro časopis Maminka - Nejsem režimová máma Videohub

Fotogalerie
41 fotografií