Pouhý měsíc uplynul od chvíle, co Britney Spearsová (40) a její mladý partner Sam Asghari oznámili, že očekávají první společný přírůstek do rodiny. Už se jistě těšili malý uzlíček společného štěstí, jenomže pak přišel krutý zvrat.

„S nejhlubším smutkem vám musíme oznámit, že jsme ztratili naše zázračně děťátko v raném stádiu těhotenství. Je to zničující období pro každého rodiče. Možná jsme měli počkat s oznámením, dokud nebudeme déle spolu, jenomže jsme byli příliš nadšení, abychom se podělili o dobré zprávy. Naše vzájemná láska je naše síla. Budeme pokračovat v rozšiřování naší nádherné rodiny. Jsme vděční za vaši podporu. Moc prosíme o soukromí v této těžké chvíli,“ napsali Sam a Britney na sociální sítě.

Pro oba zamilované to musí být bezesporu velice těžká chvíle. Teprve v loňském roce se přitom Britney Spearsová po soudních tahanicích se svým otcem Jamiem dočkala a byla jí po dlouhých 13 letech navrácena její svéprávnost. Do té doby její život i majetek kompletně řídil právě její otec. To jak se zpěvačka, která se v minulosti opakovaně hroutila a končila v psychiatrické léčebně, vyrovná se zdrcující událostí, ukáže teprve čas. Jistou útěchou jí může být fakt, že má již dvě děti z manželství s Kevinem Federlinem, syny Seana Prestona (16) a Jaydena Jamese (15).

Fotogalerie
121 fotografií