Novomanželé konečně prolomili mlčení po jejich pohádkové svatbě za 440 milionů korun, která se konala minulý víkend v luxusním floridském megasídle nevěstina otce, investora Nelsona Peltze (79).

Ani jeden se ke svému velkému dni doposud nevyjádřil, až  nyní nová paní Beckhamová promluvila. Tedy spíš se rozepsala na sociální síti.

Nicola se podělila o ohromující snímek sebe a svého otce, jak kráčí ruku v ruce k oltáři, a promluvila o svém rozčilení nad současnou válkou na Ukrajině a prozradila, jak doufala, že její svatební den by mohl být prospěšný. Novomanželka požádala své slavné přátele a rodinu, aby přispěli na krizi místo toho, aby jí a jejímu novému manželovi poslali svatební dary ve snaze získat důležité finanční prostředky pro ty, kteří prchají před válkou.

VIDEO: Tři královské nevěsty a jejich róby. Která byla nejdražší?

Video
Video se připravuje ...

Tři královské nevěsty a jejich róby. Která byla nejdražší? Videohub

Můj táta o tom mluvil na naší svatbě. Já a Brooklyn jsme zdrceni z toho, co se děje na Ukrajině, a požádali jsme charitativní organizaci o dary místo svatebních darů. Cokoliv pomůže," napsala Peltzová. 

Zřejmě reagovala na kritiku veřejnosti, která se po jejich luxusní svatbě strhla. V době, kdy řadu lidí stále trápí covid-19 a na Ukrajině zuří děsivá válka, šly podle mnohých lidí takové peníze utratit i lépe a novomanželé se klidně mohli uskromnit. 

Fotogalerie
40 fotografií