Na Instagramu se Beyonce pochlubila snímky ve velmi odvážném modelu. Má na sobě totiž průhledné šaty, nejintimnější partie jejího těla jsou tak zakryty jen zlatými třpytkami, kterými jsou šaty zdobené. Zpěvačka tak dala vyniknout své maličko kypřejší postavě, která k ní ale neodmyslitelně patří.

A nutno říci, že je skutečně co obdivovat, Beyoncé totiž snímky rozhodně nešetřila. Kromě fotografie celé postavy tak fanouškům ukázala i bližší detaily, které jasně říkají, že nebýt na šatech třpytky, odhalila by zpěvačka své přednosti v celé jejich kráse i nesouměrnosti.

Beyoncé nikdy nebyla žádná vychrtlina, naopak je proslulá svými plnými ženskými křivkami, i když se s nimi občas pokouší zatočit. „V minulosti jsem strávila příliš mnoho času hubnutím a ničila si tak zdraví... Učím se s tím přestat,“ uvedla před nějakým časem v rozhovoru pro Harper‘s Bazaar. A prozradila, že v zájmu rychlého hubnutí přistupovala k metodě „žádné sacharidy, cukry, mléčné výrobky, maso ani alkohol,“ z čehož se odborníkům na výživu protáčely panenky.

Její aktuální snímky na Instagramu, kde zpěvačku sleduje téměř 250 milionů lidí, ovšem dokazují, že se k žádným podobně radikálním dietám uchylovat nemusí, protože z jejích křivek se zase protáčí panenky fanouškům. Fotografie totiž na Instagramu získaly více než 5,5 milionů srdíček a to není vůbec málo. Mrkněte do naší galerie a uvidíte, že Beyoncé vypadá skvěle nejen zepředu, ale že i její zadeček vypadá naprosto skvostně.

Video: Beyoncé s dcerkou Blue Ivy

Video
Video se připravuje ...

Beyoncé s dcerkou Blue Ivy Instagram.com/Beyoncé/BPŽ

Fotogalerie
73 fotografií