Britská zpěvačka a televizní hvězda Michelle Heatonová prodělala před deseti lety dvojitou mastektomii, protože měla kvůli genu BRCA2 až 85% šanci, že se u ní rozvine rakovina prsu už krátce po třicítce. 

Ani umělá ňadra jí ale nakonec příliš štěstí nepřinesla. „Loni si čtenáři s ostřížím zrakem na videu na instagramu všimli, že mám jaksi zdeformované prso. To mě přimělo jít k lékaři na kontrolu a tam mi potvrdili, že existuje vážné podezření, že mi praskly implantáty,“ popsala na sociální síti. 

Nakonec se skutečně ukázalo, že je jeden implantát prasklý a zpěvačka je v nebezpečí. Následovala operace, během které lékaři implantáty vyňali. A následně náročná rekonvalescence. 

„Nemůžu dostatečně poděkovat všem těm, kteří to tehdy komentovali, že si získali mou pozornost a přiměli mě to řešit,“ vzkázala všem plná vděku. „I když jsem něco tušila, protože jsem v té oblasti neměla žádný cit, neřešila jsem to tolik, jak jsem měla,“ přiznala. Nakonec slíbila, že bude fanoušky o celé záležitosti nadále informovat.

VIDEO: Jak funguje penilní implantát? Jednoduchá pomůcka dopomůže penisu k erekci!

Video
Video se připravuje ...

Jak funguje penilní implantát? Jednoduchá pomůcka dopomůže penisu k erekci! Iscare

Fotogalerie
35 fotografií