Slovenská zpěvačka americko-švýcarského původu Celeste Buckinghamová patří mezi největší hvězdy své branže. Je jí sice teprve dvacet šest let, svou kariéru ale začala velmi mladá a ve velmi intenzivním tempu.

To jí vyneslo zářné úspěchy, bohužel ale také syndrom vyhoření. Když bylo nejhůř, odletěla na portugalskou Madeiru, aby tam našla klid a nabrala sílu.  „Měla jsem syndrom vyhoření, to jsem přiznala veřejně víckrát, tak jsem se z toho dávala dohromady. Zároveň z toho můžou vznikat úzkosti, situační stavy deprese,“ popsala pro Nový Čas. 

Pobyt na prosluněném ostrově jí nakonec skutečně prospěl a po čase jí začalo být lépe. Dokonce prý adoptovala psa. Práce se ale přesto nevzdala: na Madeiře mezitím nahrála nové album. 

Všechno tentokrát probíhalo na dálku. S kolegy používala prý hlavně FaceTime, e-mail nebo telefonické hovory. Nakonec vznikly nové skladby, na které je zpěvačka opravdu pyšná. 

„Velmi se těším, co na to řeknou fanoušci. To album podle mě bude skvělé. Je tanečnější, veselejší, rytmičtější. Jsou tam samozřejmě nějaké balady a nějaké jiné věci pro každého posluchače, ale mám z toho velkou radost, mám z toho velmi dobrý pocit,“ pochvaluje si.

Mezi její nejoblíbenější kusy prý patří píseň Feel. I když je člověku mizerně, pořád se prý dají psát veselé písničky, když se nad tím trochu zamyslí. 

Nakonec ale Celeste stále ještě úplně vyhráno nemá. „Většinu toho už mám překonanou, ale pořád na tom makám,“ přiznala. 

VIDEO: Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní Bontonfilm

Fotogalerie
108 fotografií