Už rok tráví autorka hitu Run, Run, Run na Madeiře u rodiny, kam odletěla krátce po vypuknutí pandemie koronaviru. A čas strávený na čerstvém mořském vzduchu, se spoustou sluníčka a zdravého jídla na talíři, si nemůže vynachválit. Fanouškům se čas od času ozve s nějakou myšlenkou či osobním doznáním. V posledním živém vysílání všechny překvapila prohlášením, že se jí zpěv zhnusil.

„V březnu to bylo 10 let mé kariéry. Před třemi lety jsem postupně začala nesnášet svou práci. Nikde jsem to doposud neřekla. Bylo to pro vyhoření, do kterého jsem se dostala, dlouhé roky jsem to přeháněla, nevěnovala jsem se zdraví, psychickému a fyzickému. Začala jsem nesnášet chodit do studia, nesnášela jsem se oblékat, nasedat do auta a jet na koncert,“ citoval zpěvaččina slova server pluska.sk.

Buckinghamová dodala, že pro umělce snad neexistuje smutnější věc, než když přestanou milovat to, co je živí. Její přátelé si rovněž začali všímat, že s Celeste není něco v pořádku. „Vnitřní nespokojenost jsem začala řešit jídlem, spaním, buď jsem spala málo, nebo hodně. Po čase jsem pochopila, že musím udělat změnu,“ pokračovala pěnice, která dlouhodobě bojovala s váhou.

Celeste si uvědomila, že pokud neomezí práci a celkově nezpomalí, mohla by skončit špatně. Do karet jí nahrála propukající pandemie, která chtě nechtě utlumila drtivou většinu umělců. Zpěvačka se proto chopila paradoxní příležitosti a odletěla za rodinou na Madeiru. „Bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem udělala. Velmi dobře mi to sedlo, cítím se lépe psychicky, konečně žiju zdravě a pomalu se hojím. A konečně mám zase chuť skládat a zpívat,“ uzavřela spokojeně.

VIDEO: Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní Bontonfilm

Fotogalerie
58 fotografií