Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

»Trapné« vánoční svetry slavných: Zhulená Cyrusová, surfař Thor i dáreček Deadpool Reynolds!

/
  • Jak celebritám sluší "trapné" vánoční svetry?
    25. prosince 2021 ● 18:00

    Takzvané „ošklivé svetry“  (v originále „ugly sweaters“, což se někdy překládá jako „trapné světry“) v zahraničí frčí! Pomalu, ale jistě se sice tento trend dostává i do tuzemska, je však pravdou, že v nějakém takovém veselém vánočním outfitu potkáte mnohem více zahraničních hvězd nežli těch českých.

    Jaké slavné osobnosti hudebního či filmového nebe si ze sebe klidně udělají legraci, a objeví se na sociálních sítích v outfitu, za který by se jiní styděli? Bezpochyby jde o celebrity, která mají obrovský smysl pro humor, a nejspíš nikoho nepřekvapí, že v našem výčtu naleznete komiky i provokatéry. Kromě nich ale i uznávané, Oscary ověnčené herce, jednu moderátorku či režisérku…

  • 1.

    Chris Hemsworth (38), herec

    Představitel boha hromu Thora Chris Hemsworth si na sebe obleče vánoční svetr i vzdor faktu, že je z Austrálie, kde během svátků zase taková zima není. A klidně ho na sebe navleče i pod neoprén, v němž se oddává svému velkému koníčku - surfování. Dámy mají v totmo případě smůlu, jelikož jinak ukazuje své sošné tělo...

  • 2.

    David Beckham (46), bývalý fotbalista

    Legendární David Beckham, bývalý anglický fotbalový záložník, jenž naposledy hrál za francouzský tým Paris Saint-Germain ve francouzské lize Ligue 1, si na vánoční svetry potrpí. Ať už má na něm Jona Snowa ze seriálu Hra o trůny... anebo jím vzdává poctu kapele Spice Girls, v níž kdysi zpívala jeho manželka Victoria (47).

  • 3.

    Demi Moore (59), herečka

    Demi Gene Guynesová, známá pod svým uměleckým jménem Demi Moore, uznávaná americká herečka, si na Vánoce neodpustila menší provokaci. Hvězda snímků Stiptýz či Duch na svetru totiž nosí bývalého amerického prezidenta Baracka Obamu (60), s nápisem „už vám chybím?“.

  • 4.

    Jamie Foxx (54), herec

    Herec Jamie Foxx, jenž aktuálně září na plátnech kin v nejnovějším filmu o Spider-manovi, kde si zopakoval roli Electra, se nebojí ani jakéhosi vánočního overalu. Držitel Oscara za výkon v životopisném snímku Ray se rovněž může pochlubit i skutečně působivou výzdobou a obrovským stromečkem.

  • 5.

    Justin Timberlake (40), zpěvák

    Justin Timberlake, americký zpěvák a herec, co se do povědomí posluchačů dostal coby člen světoznámé chlapecké skupiny 'N Sync, má na svém svetru Santu Clause. „Zeptej se své mámy, jestli jsem skutečný,“ nabádá všechny, co se na něj zaměří.

  • 6.

    Kate McKinnonová (37), herečka

    Známá herečka a komička Kate McKinnonová, která se proslavila se hlavně díky své práci na pořadu Saturday Night Live (SNL) či v komediích Krotitelé duchů a Pařba o Vánocích, patří nepochybně mezi vánoční nadšence. Na jejím svetru naleznete kromě klasických motivů také chanukový svícen. Kate totiž pochází z židovské rodiny. Na snímku pózuje s Jennifer Anistonovou (52), známou ze seriálu Přátelé, a s Vanessou Bayerovou (40), s níž působí v SNL.

  • 7.

    Matthew Morrison (43), herec

    Herec a zpěvák Matthew Morrison, jenž si získal fanoušky svým účinkováním v seriálu Glee, se nestydí vyjít ve vánočním svetru na veřejnost. Na rozdíl od všech ostatních celebrit, co se v tomto outfitu fotí v „bezpečí“ domova, Morrison si klidně vyšel i na červený koberec. Za odvahu mu rozhodně tleskáme!

  • 8.

    Mariah Careyová (52), zpěvačka

    Bez Mariah Careyové by nebyly Vánoce! Vždyť kdo by neznal její hit All I Want for Christmas Is You, co zní snad ze všech rádií společně s Last Christmas od Wham! už od října? I to je možná důvod, proč se outfitům nebrání. Do vánočního pyžamka klidně navleče i svého pejska.

  • 9.

    Mike Tyson (55), boxer

     Bvalý americký boxer, šampion těžké váhy, bývalý profesionál Michael - Mike - Tyson sice vypadá na první pohled jako drsňák, s nímž nejsou žádné žerty, ve skutečnosti si umí udělat legraci i sám ze sebe. Jak si jinak vysvětlit, že na svetru nosí svou vlastní podobiznu?

  • 10.

    Miley Cyrusová (29), zpěvačka

    Známá zpěvačka Miley Cyrusová si provokaci neopustí ani na Vánoce. Na sociálních sítích se často objevuje ve vánočních svetrech, které mají jedno jediné poselství - prakticky žádají o legalizaci marihuany. Třeba nápisem „kuřte trávu každé Vánoce“. Jindy pózuje rovnou s jointem v ústech, jak se můžete přesvědčit v naší galerii...

  • 11.

    Nathalie Emmanuelová (32), herečka

    Půvabná britská herečka Nathalie Emmanuelová, kterou proslavil seriál Hra o trůny, nosí velice legrační vánoční svetřík. Má na něm totiž dva sněhuláky, z nichž jednomu chybí mrkev uprostřed sněhového obličeje. „Vegani mi snědli nos!“ stýská si.

  • 12.

    Nina Dobrevová (32), herečka

    Další seriálová hvězda, bulharsko-kanadská herečka Nina Dobrevová, známá pro své role v seriálech Degrassi: The Next Generation a Upíří deníky, se sladila i se svým partnerem, snowboardistou Shaunem Whitem (35).

  • 13.

    Oprah Winfreyová (67), moderátorka

    Slavná moderátorka Oprah Winfreyová, mnohonásobná držitelka cen Emmy (a roněž i jedné nominovace na Oscara), co jepovažována za nejbohatší Afroameričanku 20. století a také za největší afroamerickou filantropku všech dob, se vánočních svetrů nebojí. A klidně zapózuje i s punčochami, které si Američané věší na krbové římsy...

  • 14.

    Ryan Reynolds (45), herec

    Tato fotka Ryana Reynoldse ve společnosti rozesmátého Hugha Jackmana (53) a Jake Gyllenhaala (41) je dnes již kultovní. Dvojici slavných herců se totiž podařilo představitele Deadpoola napálit - pozvali ho na vánoční párty s tím, že její dresscode jsou právě ony trapné svetry. Jenže to řekli jenom jemu a po celý zbytek večera z něj pak měli legraci...

  • 15.

    Sofia Coppolová (50), režisérka

    Režisérka Sofie Coppolová, dcera scenáristy a režiséra Francise Forda Coppoly (82), nosí svetr s podobiznou herce Billa Murraye (71). Herec známý například z Krotitelů duchů či z komedie Na Hromnice o den více, si zahrál například v jejím Ztraceno v překladu - a právě ve hudebně komediálním snímku A Very Murray Christmas, jemuž svým outfitem vzdává hold...

  • 16.

    Tori Spellingová (48), herečka

    Rozvádějící se herečka Tori Spellingová, kterou si televizní diváci po celém světě zamilovali coby Donnu v Beverly Hills 90210, zase nosí na svém svetru Kris Jennerovou (66), matku reality star Kim Kardashianové (41). „Santa pracuje tvrdě, ale Kris Jennerová pracuje tvrději,“ trvdí nápis na Toriině svetru.

  • 17.

    Will Smith (53), herec

    Ani hollywoodský herec Will Smith se nebrání vánočnímu svetru, byť by se mohlo leckomu zdát, že fórek se sobími kulkami na jeho hrudi je lehce přes čáru. Je však pravdou, že právě Smith, jenž se těší celosvětové slávě díky komediím Muži v černém, rád sdílí pikantnosti ze svého intimního života se svými fanoušky. Ti ovšem sepsali petici, v níž požadují, aby s ním již žádná média na toto téma nedělala rozhovor...

  • 18.

    Galerie

    Prohlédnout si tyto svetry pořádně můžete v naší galerii. A pozor, jako bonus tam najdete i několik celebrit českých.

    VIDEO: Jak poznat kvalitní vlněný svetr a jak o něj správně pečovat?

    Video
    Video se připravuje ...

    Jak poznat kvalitní vlněný svetr a jak o něj správně pečovat? Videohub

    Fotogalerie
    33 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy