Slovenská zpěvačka Tina, pravým jménem Martina Csillaghová se v Čechách nejvíce zapsala do povědomí díky moderování pěvecké soutěže SuperStar. Od té doby si prošla několika vztahy s mladšími muži. Syna Lea (8) má s o osm let mladším slovenským fotbalistou Richardem Lásikem (28) a dceru Tiu Lilianu (6) zase počala s raperem Separem, s nímž se letos po téměř sedmi letech rozvedla.

A zatímco Separ se už dlouhé měsíce chlubí novou láskou se sexy brunetou, s níž i přes covidovou situaci cestuje na exotické dovolené a rozmazluje jí, co to jen jde, u Tiny bylo až doteď ticho po pěšině. Tomu je ale konec! Zpěvačka je znovu zamilovaná a podle fotek, kterými se pochlubila na instagramu to vypadá, že onen krasavec bude opět o nějaký ten pátek mladší. „Víš co nám můžou? Poslat lásku zpět,“ napsala ke společným fotkám z kavárny.

A její nový objev ocenily i sledující dámy. „Nejsem zvyklá komentovat muže jiným ženám, ale Tino... Velmi dobře,“ zní slova uznání, že si zpěvačka našla skutečného krasavce a od pohledu sympaťáka. „Yes girl, Yes!“ komentovala stručně fotky manželka slovenského rappera Majka Spirita (37) Maria Dušička. Tak snad se na Tinu po dlouhé době usmálo štěstí, které jí dlouho vydrží.

VIDEO: Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo? 

Video
Video se připravuje ...

Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo?  Redakce Blesk

Fotogalerie
31 fotografií