Zpěvák se přiznal, že když mu na začátku vyšel pozitivní test, nebylo mu všechno jedno. „Přemohl mě panický strach, protože mám doma maminu, která je astmatička,“ popsal pro slovenský server Topky.sk

Boj o každý nádech

„Okamžitě jsem začal shánět léky. Po třech dnech se mi však začalo těžko dýchat, a proto mi nasadili i samotný kyslík, který mi zdravotníci donesli až domů,“ prozradil Key s tím, že to byl nejhorší den v jeho životě. „Když bojujete o každý nádech, je to nejhorší, co může existovat,“ uvedl. 

Na svém profilu pak v neděli uvedl, že se zdá, že už je z nejhoršího venku. Ani tak ale nemá vyhráno, důsledky covidu by totiž mohly velmi negativně ovlivnit jeho kariéru. 

Dech jako základ zpěvu

„Dech je základem zpívání,“ popsal Key, kterého by prý nikdy v životě nenapadlo, že by už ve svém mladém věku potřeboval kyslík. Key zpívá celý svůj život, už jako šestiletý vyhrál celostátní soutěž ve zpěvu a od té doby i mnoho dalších. 

„Zpěv a hudba je můj život, a proto mám neskutečný strach, že bych mohl mít postcovidové následky a problémy s dýcháním,“ přiznal umělec. 

VIDEO: Zemřel hudebník Miro Žbirka: Jaký byl jeho životní příběh?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel hudebník Miro Žbirka: Jaký byl jeho životní příběh? Videohub

Fotogalerie
14 fotografií