V rozhovoru pro Entertainment Weekly Winona Ryderová prozradila zvláštní detail z natáčení filmu Dracula v roce 1992. Tam si zahrála po boku svého filmového partnera z komedie Ten pravý, ta pravá?, Keanu Reevesem

„V Draculovi jsme se skutečně vzali. Ne, přísahám bohu, myslím, že jsme svoji i ve skutečném životě,“ prozradila Ryderová. Režisér filmu Francis Ford Coppola (82) totiž ve filmu obsadil skutečného kněze, aby odsloužil obřad ve svatební scéně. Manželství měly uzavřít právě postavy Ryderové a Reevese.

Podle herečky se pak celý obřad natáčel na jeden záběr, kněz ho tak odsloužil celý jako ve skutečnosti. „Takže si myslím, že jsme svoji,“ svěřila se Ryderová během rozhovoru o filmu Ten pravý, ta pravá?.

Interview byl přítomný i sám Reeves. „Nepamatuješ si to? Bylo to na Valentýna,“ obrátila se na něj jeho údajná manželka. Herec nakonec se smíchem souhlasil. „Pane bože, jsme svoji,“ dal jí za pravdu. Dvojice po svém prozření ale se situací dosud nic neudělala. 

Ryderová se netají tím, že ji s Reevesem pojí pevné přátelství. To údajně vzniklo právě během natáčení filmu Dracula. Když měla v jedné ze scén herečka brečet, požadoval Coppola, aby na ni kolegové křičeli různé urážky, aby byl její pláč uvěřitelný. Reeves to ale odmítl udělat a za Ryderovou se tehdy postavil. 

VIDEO: Ten pravý, ta pravá? Keanu Reeves a Winona Ryder jako nesnesitelní svatební hosté

Video
Video se připravuje ...

Ten pravý, ta pravá? Keanu Reeves a Winona Ryder jako nesnesitelní svatební hosté Bontonfilm

Fotogalerie
55 fotografií