Krásu mají zjevně v genech. Malá Ever Gabo Andersonová oslaví za pár dní již své čtrnácté narozeniny a podobu se svou mámou, herečkou Millou Jovovichovou, rozhodně nezapře. 

Hvězda filmů Pátý element nebo Ultraviolet se nedávno objevila na knižním večírku fotografa Briana Bowena Smithe a jako doprovod si zvolila právě svou nejstarší dceru. Jakmile pak přítomní spatřili obě dámy vedle sebe, leckomu spadla brada. 

Herečka po mámě

A není to jen fyzický vzhled, co matku s dcerou spojuje. Školačka Ever se zhlédla i v matčině lásce k filmu a už teď je pravidelně angažovanou herečkou. Po boku své mámy se například již ve svých osmi letech objevila ve snímku Resident Evil: Poslední kapitola a letos si zahrála v akčňáku Black Widow.

Pro roli Natashy Romanoffové byla přitom jako stvořená: má totiž zelený pásek v taekwondu a hovoří plynně rusky. V roce 2022 se pak objeví v připravované pohádce o Peteru Panovi jako Wendy. 

Kromě Ever Gabo má Milla Jovovichová s manželem, režisérem Paulem W. S. Andersonem, ještě dcery Dashiel Edan (6) a Osian Lark Elliot (1). Anderson stál například za snímky ze série Resident Evil nebo za sci-fi hororem Horizont událostí. 

VIDEO: Herec Kozub o roční dcerce: Žena vychovává, já jsem rodič mazlič

Video
Video se připravuje ...

Herec Kozub o roční dcerce: Žena vychovává, já jsem rodič mazlič Kisa Císařová

Fotogalerie
96 fotografií