Britská herečka Emma Watsonová moc dobře ví, jak na sebe upoutat pozornost! A ne kvůli extravagantním modelům, s nimiž se pomalu nedá ani projít dveřmi, anebo pro tak hluboké dekolty, vysoké rozparky a krátké sukně, že pro fantazii už nezůstává žádný prostor. Dělá to zkrátka mnohem vkusnějším, sofistikovaným způsobem – originalitou. Do společnosti ji tentokrát „vylákalo“ udílení cen Earthshot Prize Awards v Londýně, což byla akce, kterou si tato aktivistka na poli (nejenom) ženských práv nemohla nechat ujít.

Filmová představitelka slavné čarodějky Hermiony se stala jednou z pěti celebrit, co předávaly ceny vítězům, což znamená, že ocenila ty osobnosti, jejichž práce pomohla v boji proti změně klimatu. Její nápaditý outfit od značky Oxfam byl přesně v duchu oné akce – byl totiž vzniklý takzvanou upcyklací, tedy že byl vyroben z odpadového nebo nepotřebného materiálu. Šaty s krajkovým výstřihem, volnými zády a netradičně střiženým lemem působily skoro až svatebně, tedy až na to, že je doplnila černými rozevlátými kalhotami Harris Reed.

VIDEO: Street style Emmy Watsonové

Video
Video se připravuje ...

Street style Emma Watson youtube.com/THE FASHION CHANNEL/BPŽ

Podle zahraničních médií se Watsonová objevila na červeném koberci poprvé od roku 2019, kdy propagovala svůj film Malé ženy. Herečka tam ztvárnila postavu Meg Marchové. 

Na akci byla Emma viděna v družném hovoru s hudebníkem Edem Sheeranem (30), a také měla tu čest potřást si rukou s hostiteli této akce, tedy s vévodkyní Kate Middletonovou (39) a princem Williamem (39). Na Earthshot Prize Awards dorazila i herečka Emma Thompsonová (62), která ve filmech o Harrym Potterovi hrála učitelku jasnovidectví Sybillu Trelawneyovou.
Fotogalerie
51 fotografií