Tajemný dlouhovlasý mladík byl po boku Watsonové viděn jen párkrát, o tom, že jsou milenci, ale po romantickém polibku na veřejnosti nebylo pochyb. Deníku The Mail se po půl roce podařilo zjistit identitu neznámého šťastlivce. Jmenuje se Leo Alexander Robinton, je z jednovaječných dvojčat a dříve pracoval ve společnosti prodávající konopí a výrobky z něj.

Byznysmen z Kalifornie, jehož nová činnost už nepředstavuje prodej marihuany, to s herečkou z filmu Malé ženy myslí zcela vážně – ze strachu z mediálního tlaku zmizel z online světa. „Emma a Leo udělali všechno pro to, aby svůj vztah udrželi v tajnosti. Když je vloni načapali, jak se na ulici líbají, smazal si Leo všechny profily na sociálních sítích ve snaze románek utajit,“ ozval se deníku zdroj.

A podle všeho to stačilo k tomu, aby mu Emma důvěřovala natolik, že ho už v prosinci představila rodičům: „Emma to s ním myslí vážně,“ pokračoval zdroj. „Krátce poté, co se poznali, zašli s jejími rodiči na oběd do luxusní restaurace.“

Je zajímavé, že v době, kdy s Robintonem chodila, tvrdila, že je šťastně nezadaná. Její poslední vztah s hercem a kolegou Chordem Overstreetem zkrachoval v roce 2018 po šestiměsíční známosti, od té doby byla Watsonová single.

Fotogalerie
46 fotografií