Vnadná modelka Courtney Stoddenová rozhodně ví, jak zaujmout. Na jeden z prvních halloweenských večírků v Los Angeles dorazila přestrojená za sexy uklízečku. Kostým přitom víc odhaloval, než zakrýval. 

Modelka s ambicemi stát se zpěvačkou se proslavila, už když jí bylo pouhých šestnáct let. Už v té době působila jako silikonová kráska, která měla do přirozenosti hodně daleko. 

Možná právě tím ale zaujala hvězdu Zelené míle Gouga Hutchisona (61), který se s ní v jejích šestnácti letech rovnou oženil. Ačkoli je Hollywood poměrně zvyklý na sňatky postarších pánů a mladých krásek, šestnáctiletá školačka byla už přece jenom na mnohé trochu moc a herec nominovaný na Oscara si za svou volbu tehdy vysloužil vlnu kritiky. 

Že vztah nebyl úplně v pořádku, později potvrdila i sama Stoddenová. Po několika letech se manželstí rozpadlo a loni byla dvojice oficiálně rozvedena. Kontroverzní blondýnce se teď blýská na lepší časy: v květnu oznámila zásnuby s filmovým producentem Chrisem Shengem (42) a co nevidět má přijít druhá svatba. 

VIDEO: Courtney Stoddenová natočila bizární video Hello Courtney

Video
Video se připravuje ...

Courtney Stodden natočila bizární video Hello Courtney /Youtube/

Fotogalerie
59 fotografií