Manželství s o 24 let mladší Courtney by možná nevzbudilo takový rozruch, kdyby mladičké blondýnce nebylo pouhých 16 let. Dnes si i ona uvědomuje, že tenhle vztah rozhodně nebyl zdravý a svého už exmanželka na sociálních sítích obviňuje tak trochu z pedofilního chování.

V době, kdy se Courtney stala ženou Douga Hutchisona, byla oficiálně několik dalších let ještě dítě! Zvlášť v Americe, kde se plnoletosti nabývá až v 21 letech, to bylo ze strany herce, jenž se proslavil především rolí bachaře Percyho Wetmora ve filmu Zelená míle, za kterou byl v roce 1999 nominován na Oscara, velmi neuvážené. A jak se dalo čekat, tahle roztodivná láska po několika letech skončila. Mezitím ale byla mladá hvězdička reality show dokonce s hercem těhotná, o miminko však velmi brzy přišla. Manželé však byli oficiálně rozvedeni až v loňském roce.

Od té doby Courtney prošla obrovskou proměnou. Dospěla v ženu, a i když si své nepřirozené silikonové vnady ponechala, kromě toho, že přibrala nějaké to kilo a získala tak skutečné ženské křivky, konečně také pochopila, že méně je někdy více a přestala si dělat z obličeje malovánky. Navíc shodila umělé lokny a dnes se čerstvě chlubí slušivým mikádem. Jak vypadá a jestli jí to sluší víc, můžete posoudit sami v naší galerii!

VIDEO: Courtney Stodden v roce 2012 natočila bizární video Hello Courtney

Video
Video se připravuje ...

Courtney Stoddenová natočila bizární video Hello Courtney. /Youtube/

Fotogalerie
43 fotografií