Po dlouhých šesti letech vydala zpěvačka Adele Laurie Blue Adkinsová, známá pouze pod svým křestním jménem Adele, konečně novou písničku! Slavná popová hvězda, která se pyšní soškou Oscar za svůj hit Skyfall ke stejnojmenné bondovce z toku 2013, prozatím zveřejnila pouze několikavteřinový černobílý videoklip a celý song, jenž se nepochybně stane jejím novým hitem. Na kompletní video se mohou její fanoušci těšit v pátek 15. října, přičemž se očekává, že poté bude následovat její čtvrté album – ať už jeho vydání jako takové, anebo alespoň oznámení o jeho vydání.

Tyto spekulace přicházejí poté, co se po celém světě objevily plakáty a projekce s číslem 30, což by měl být název tohoto očekávaného alba. Adele by tak navazovala na svůj trend pojmenovávat desky podle věku, který je pro ni důležitý - předchozí alba se jmenují 19, 21 a 25.

V současné době se však veškerá pozornost soustředí na Adelin nový videoklip. V záběrech pravděpodobně z jeho začátku jede zpěvačka v autě, do autorádia vkládá kazetu s názvem písně Easy On Me, a na několik sekund jsou ve zpětném zrcátku vidět její oči se silnými černými linkami, které se staly jejím poznávacím znamením. Když je pak záběr na auto, v němž jede, je poznat, že klip se nenatáčel v Anglii – volant je totiž na levé straně, ne na pravé, jak je za lamanšským průlivem zvykem. Vozidlo, jakým zpěvačka v klipu jede, má naloženou korbu nábytkem a z okna odlétají noty, což vypadá velmi umělecky.

VIDEO: Zpěvačka Adele na červeném koberci

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Adele na červeném koberci Youtube.com

Podle BBC.com klip vznikl v Kanadě letos v září. Natočil jej kanadský režisér Xavier Dolan (32), muž, který stojí za ambiciózními snímky Zabil jsem svou matku, Imaginární lásky či Matthias a Maxime. Rovněž ho najdete podepsaného pod druhým dílem hororu To. V minulosti již s Adele spolupracoval, vytvořil vizuální efekty pro její hit Hello. Video z roku 2015 má nyní více než 3 miliardy zhlédnutí. Přestože se zpěvaččini příznivci ještě nedočkali klipu písně Easy On Me, teaser měl za pouhou hodinu od uvedení na twitter a instagram více než pět milionů zhlédnutí. Toto číslo se pak do konce dne ještě zdvojnásobilo… Podaří se Adele uvedením klipu „rozbít“ internety už docela?

Fotogalerie
84 fotografií