Už je to oficiální! Zpěvačka Adele se rozhodla sdílet s celým světem svoje štěstí. Na instagram totiž nahrála fotku, na níž je v objetí se sportovním agentem Richem Paulem, s nímž byla spojována již od poloviny července. Tehdy se bok po boku účastnili finále basketbalové ligy NBA a komentátor televize ESPN Brian Windhorst (43) tehdy bez obalu zahlásil: „Rich Paul si na zápas přivedl přítelkyni. Je to Adele.“ Dvojice trapnou chvíli nikterak nekomentovala, o necelé dva měsíce se však již rozhodli jít s pravdou ven – a udělali to prostřednictvím sociálních sítí.

Adele na zveřejněných snímcích vypadá naprosto neuvěřitelně – ať už v černých šatech bez ramínek s bílými nafouknutými rukávy, jejichž linie dává vyniknout jejímu štíhlému pasu, anebo se svým současným partnerem, vedle něhož přímo zářila. Však také společnou fotografii opatřila místo prázdných vyznání lásky jenom emotikonem ve tvaru srdíčka. Není pochyb, že je zamilovaná až po uši!

VIDEO: Zpěvačka se přiznala, že své mateřství nenáviděla

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka se přiznala, že své mateřství nenáviděla POPSUGAR Entertainment/Youtube

Podle britského deníku Daily Mail osoba blízká tomuto hvězdnému páru prohlásila, že jejich románek je „neformální“ a zatím ho ani jeden nebere „super seriózně“. „Není to nic vážného, ale dobře se baví. Mají společné přátele, takže to bylo hezké,“ dumal. Adele prý po boku Paula vysloveně rozkvetla. „Baví se a je společenská, hodně se uvolnila. Není tak uzavřená, jako když byla vdaná. Žije si svůj život a vede si skvěle. Užívá si skvělé léto se svým malým synem Angelem a většinu času tráví v LA.“ Nyní je jasné, že Los Angeles tahle britská rodačka vyhledává právě kvůli Paulovi…

Fotogalerie
58 fotografií