Westwoodová, která je známá i svými křiklavě oranžovými kadeřemi, patří mezi prověřená jména na poli módy. Není tedy divu, že na pařížském týdnu módy byli všichni na její kolekci oblečení na letní období roku 2022 velmi zvědaví.

Módní experti se jistě zaradovali, jelikož originalitu novým modelům upřít nelze. Otázkou ale je, zda se outfity přesunou z mola i do ulic… Hravé kombinace barev i odvážné střihy. Na své si přijdou zřejmě všichni - muži, ženy i nebinární. Kolekce často stírá rozdíly mezi pohlavími, a tak na mole zazářil i mužský model v zelených botách na jehlovém podpatku. Model, který představoval, pak působil jako něco mezi dvojdílnými plavkami a odvážnou halenkou s ladícími spodními kalhotkami. Ruce až po ramena, bříško i nohy pak zůstaly zcela odhalené. Jen těžko říct, kam se takové oblečení má nosit - na plovárnu, nebo do kanceláře?

Jindy zaujaly i látky překrývající obličej. V několika případech pak modelky i modelové vynesli poměrně výrazné kalhoty, které jsou dole úzké, ale směrem nahoru pořád narůstají, a tak u pasu už jsou skoro jako pro slona. Pokud má tedy někdo komplexy ze silných stehen, teď už nemusí - naopak, zdá se, že je to teď v módě…

Na další bizarní outfity (nejen) z nové kolekce se můžete podívat v naší galerii. Koupili byste si něco z toho na sebe?

VIDEO: Pokud jste nevybrali, mrkněte na nové trendy na videu… Tam už jistě něco vhodného na tuto sezonu najdete!

Video
Video se připravuje ...

Podzimní a zimní trendy: Jaké svetry ovládly přehlídková mola? Videohub

Fotogalerie
88 fotografií