I když určitě věděla, že její přítel, herec Willie Garson, který se v seriálu Sex ve městě objevoval po jejím boku coby homosexuální kamarád Stanford, prohrává boj se zákeřnou rakovinou slinivky, stejně jí jeho odchod velice zdrtil. A to natolik, že s vyjádřením ke smutné události otálela celý den.

„Bylo to nesnesitelné... Velikost ztráty 30+ letého přátelství. Skutečné přátelství, které umožňovalo tajemství, dobrodružství, sdílenou profesionální rodinu, pravdu, koncerty, výlety, jídlo, telefonáty v pozdních nočních hodinách, vzájemnou oddanost rodičovství a všechny zármutky a radost, které doprovázejí, triumfy, zklamání, strach, vztek a roky strávené na scénách (zejména Carriein byt) a smíchy dlouho do noci jako Stanford a Carrie a Willie a SJ. Willie. Bude mi na tobě všechno chybět,“ rozepsala se sáhodlouze Sarah Jessica Parker.

„Zopakujte si naše poslední společné chvíle. Znovu si přečtu každý text z našich posledních dnů a připíšu naše poslední hovory,“ napsala Sarah s odkazem na společné fotky z dávných dob, které vženou úsměv na tvář všem fanouškům seriálu.

VIDEO: Usedlá Carrie: První fotky z natáčení seriálových hitů

Video
Video se připravuje ...

Usedlá Carrie: První fotky z natáčení seriálových hitů Profimedia

Fotogalerie
36 fotografií