Tohle byl pro ty, kteří ho znají z televizní obrazovky, celkem šok. Zatím žádná z rolí Chrise Notha totiž nevyžadovala, aby šel dohola. Proto když herec zveřejnil na svém instagramu selfie po ramena, na které je pěkně zblízka vidět jeho nový sestřih, mnoho fanoušků potřebovalo chvilku, aby to rozdýchali. „Rozhodl jsem se, že starat se o vlasy je v dobách karantény zbytečné,“ vyjevil celkem jednoduše Chris Noth pohnutky, které ho vedli k tomu, aby se zbavil vlasového porostu.

Když obrázek zachycující hercovo nové vzezření doputoval k Sarah Jessice Parkerové (55), díky její nejvýraznější roli známé jako Carrie Bradshawové, nemohla si herečka nenechat svůj názor pro sebe. „Proč jsi čekal tak dlouho?“ Zeptala se Sarah Jessica v komentáři pod fotkou. Zdá se tedy, že své seriálové a filmové lásce jeho rozhodnutí schvaluje. Případně je herečka dost empatická na to, aby tak či tak vyjádřila podporu, jelikož řádění se strojkem už stejně nejde vrátit. Nicméně i kdyby toho Chris Noth zalitoval, vlasy brzy dorostou.   

Stejně jako jeho celosvětově milovaná postava Pana Božského i Chris Noth je Newyorčanem. Navíc je i dvojnásobným otcem malých synů, a proto na sebe dává pozor a pečlivě dodržuje karanténu. V nedávno zveřejněném videu k tomu vyzval i všechny své fanoušky a sledující. „Musíme zůstat doma, dokud tohle celé nepřejde. Zvládneme to! Máme jeden z nejlepších policejních sborů v celé zemi,“ pochválil herec newyorské policisty. Sám si totiž po skončení seriálu Sex ve městě oblékl uniformu a před kamerami jednoho z nich ztvárňuje.  

Fotogalerie
32 fotografií