Linda Evangelista podstoupila před lety zákrok, který pomocí mrazu redukuje tukové buňky a mění je na krystaly, které jsou pak z těla samovolně vyloučeny přirozenými metabolickými pochody a lymfatickým systémem. V jednom z dvaceti tisíc případů však dojde k opaku a tukové buňky se po zákroku začnou množit a růst. A to se stalo kanadské krásce.

Modelka tvrdí, že nebyla dostatečně jasně informována o všech možných vedlejších účincích a rizicích této metody. Měla smůlu a došlo u ní k takzvané paradoxní tukové hyperplazii.

„Zákrok vedl k opaku toho, co slibovali. Zvýšilo se množství mých tukových buněk, skončila jsem trvale deformovaná, i když jsem podstoupila dva nápravné zákroky. Skončila jsem, jak média píší, k nepoznání, svěřila se Linda Evangelista na Instagramu.

VIDEO: Krásná Michaela Kociánová po roce v Praze: Zadržená v Německu, milionová investice a nový muž!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Michaela Kociánová po roce v Praze: Zadržená v Německu, milionová investice a nový muž! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Paradoxní tuková hyperplazie mi nejenže zničila živobytí, protože jsem samozřejmě přišla o všechny pracovní zakázky. Ale uvrhla mě také do začarovaného kruhu hlubokých depresí, intenzivního smutku a nejhlubšího sebepohrdání,“ tvrdí modelka, která kliniku, kde jí zákrok dělali, zažalovala.

„Dnes jsem podnikla velký krok k napravení nespravedlnosti, kterou jsem utrpěla a kterou jsem tajila dlouhých pět let. Mým fanouškům, kteří se diví, proč jsem přestala pracovat, zatímco kariéry mých vrstevnic vzkvétají, chci říct, že důvodem je, že jsem brutálně znetvořená procedurou CoolSculpting společnosti Zeltiq,“ pokračuje Linda.

Fotogalerie
28 fotografií