Tělo čtyřiapadesátiletého herce objevil jeho synovec v pondělí u něj v bytě. Vzhledem k tomu, že o něm neměl dva dny žádnou zprávu, rozhodl se herce navštívit. Naskytla se mu ovšem velmi tragická podívaná. Podle informací deníku The New York Post byl nalezen Michael K. Williams v obývacím pokoji bez známek života.

Vrátný na místo přivolala záchranáře, nebylo mu  už ale pomoci a ve 14:12 byl prohlášen za mrtvého. Vzhledem k tomu, že na jeho kuchyňském stole byl nalezen heroin a vybavení k jeho aplikaci, spekuluje se o Michaelově předávkování. Přestože měl s drogami potíže i v minulosti, jeho rodina nevěří, že by se předávkoval.

„Znamenal pro nás všechno. Byl to úžasný, krásný, milující člověk. Vždy tu byl, aby pomohl každému, ať už rodině nebo přátelům. Je to pro nás velká ztráta,“ uvedla pro Daily Mail Staci DuPontová, která je manželkou hercova synovce.

Americký herec, který pocházel z rodiny afroamerického otce a bahamské matky Michael K. Williams se proslavil především díky seriálu The Wire – Špína Baltimoru, zahrál si i v seriálu Impérium – Mafie v Atlantic City. Za loňské Lovecraft Country je nominován na cenu Emmy pro nejlepšího herce ve vedlejší roli.

Video: Poslední rozloučení s hraběnkou Mathildou Nostitzovou (†85) 

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozloučení s hraběnkou Mathildou Nostitzovou (†85) v jejím rodišti v Plané na Tachovsku. Romana Vébrová

Fotogalerie
6 fotografií