Zpěvačka P!nk vychovává dvě malé děti, moc dobře si proto všímá, co nejmladší generaci podsouvá současná popkultura. Když viděla, že mladičká youtuberka Piper Rockelle (14) umístila na svůj instagram fotky v bikinách, rozhodla se proto ostře zareagovat. Profil školačky totiž sleduje téměř 5 milionů lidí. 

Zpěvačka se obrátila na twitter a tam bez obalu vyjádřila své rozhořčení. "Kolik dětí jako Piper Rockelle vykořisťují jejich rodiče? A kdy konečně my ostatní řekneme: 'Není v pohodě, aby třináctileté dítě pózovalo v bikinách, zatímco ji její MATKA fotí?!'" napsala P!nk. 

Množství lidí jí okamžitě dalo za pravdu. "Je to opravdu znepokojující. Učím v páté třídě a často svým žákům říkám, jak je takovéhle chování na sítích nevhodné a nepřijatelné," souzněla se zpěvačkou jedna z fanynek. Podobnými komentáři se to pod příspěvkem jen hemžilo. 

Na kritiku se rozhodla zareagovat i sama Piper. Ta uvedla, že ji její rodiče v žádném případě nevykořisťují a do ničeho ji nenutí. "Jsem jenom dítě, co má svůj sen, a moje máma je natolik úžasná, že mi pomáhá ho plnit," nechala se slyšet v rozhovoru pro TMZ

"Nemyslím si, že Pink někdy viděla alespoň jedno z mých videí na YouTube, protože kdyby ano, viděla by, že jsem na nich jenom já a moji kamarádi, jak se bavíme a jsme sami sebou," pokračovala školačka a uvedla, že jde o obsah, na který se může bez problému dívat úplně kdokoli. 

YouTuberka dala také najevo ostrý nesouhlas s tím, že by její snímky v bikinách byly jakkoli pobuřující. Není prý vůbec nic špatného na tom, když ji její matka fotí v plavkách, protože na školácích v plaveckých úborech není vůbec nic sexuálního. "Jsou sexuální jenom, pokud se tak na ně díváte vy," vpálila zpěvačce do tváře. 

VIDEO: Sacha Davies mluví o šikaně

Video
Video se připravuje ...

Sacha Davies mluví o šikaně ZUZU SUZU, Sacha Davies

Fotogalerie
48 fotografií