Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ženu (52) po dvou letech odkopl přítel: Z pomsty zhubla a vyhrála kulturistickou soutěž!

Autor: rc - 
5. prosince 2020
17:26

Od základů změnit svůj život se rozhodla Dee Hazelwoodová. S dvaapadesátiletou ženou se rozešel její dlouholetý přítel a navíc měla zdravotní komplikace. Trpěla endometriózou a měla sníženou funkci štítné žlázy. Aby se svému příteli pomstila, začala cvičit, změnila svůj jídelníček a nabrala svalovou hmotu. Dokonce vyhrála bikini soutěž!

Dee Hazelwoodové se v pětatřicetileti letech obrátil život vzhůru nohama. Prošla si menopauzou a navíc jí začaly trápit zdravotní problémy. „Byla jsem v menopauze v pětatřiceti letech, trpěla jsem těžkou endometriózou a měla jsem sníženou funkci štítné žlázy. A navíc mi narůstala váha. Ve čtyřiceti letech jsem si říkala, že je v pořádku mít nadváhu, ale když mi bylo padesát, kila narůstala. 

Byla jsem tak nešťastná. Neměla jsem žádnou sebedůvěru. Nechtěla jsem si ani sundat tričko na pláži,“ uvedla Dee pro britský deník Daily Mirror s tím, že pak uviděla obrázek ženy v plavkách na jevišti během soutěže a ta žena nebyla o moc starší než ona. V tu chvíli si řekla, že stále může ještě změnit svůj život. Navíc si v té době prošla bolestivým rozchodem s mužem, s nímž chodila dlouhé dva roky.

Zjistila, že ženou z obrázku je kulturistka Jo Morrisonová a rozhodla se ji oslovit. Napsala jí, že ji obdivuje za to, čeho docílila. Jo jí k jejímu překvapení odpověděla, že toho může dosáhnout sama. „Myslela jsem si, že je to směšné. Ale řekla mi svůj vlastní příběh a já jsem se cítila opravdu dojatá,“ uvedla Dee s tím, že začala docházet s dalšími ženami na třicetidenní program k Jo, který byl zaměřen nejen na cvičení, ale také na životosprávu.

Dee začala pít přírodní šťávy a najela na tréninkový program, který jí byl uzpůsoben na tělo. „Byla jsem nevzdělaná v oblasti výživy. Nejedla jsem správná jídla. Celý den jsem mohla být bez jídla a pak jsem se vrátila domů a myslela si, že mohu jíst, co chci,“ uvedla Dee s tím, že začala cvičit až šestkrát týdně!

Nicméně posléze tréninky v posilovně omezila a tehdy se jí podařilo zhubnout. „Moje důvěra stoupala. Začala jsem cvičit pózy doma u zrcadla. Moje tělo vypadalo úplně jinak,“ uvedla Dee, která se dokonce zúčastnila kulturistické soutěže, kde vystoupila v plavkách! Manažerka střediska volného času vyhrála v kategorii nováček. Dee nejen, že získala sebevědomí, ale svou transformací se zároveň pomstila i svému příteli, který ji opustil.

VIDEO: Výživový poradce Petr Havlíček radí, jak zatočit s přebytečnými kily!

nika70 ( 5. prosince 2020 18:18 )

Proč musí někteří lidi žít ode zdi ke zdi?

Zobrazit celou diskusi