Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Příliš sexy a chic na lékařku? Nepřestanu se fotit v bikinách, odpovídá na šikanu krásná doktorka

Autor: ran - 
29. října 2020
09:08

Lidé ji neustále kritizují za to, že je příliš krásná na to, aby dělala lékařku a zároveň sdílela fotky ze soukromí na internetu. Svého času si ze sociálních sítí mazala snímky v bikinách, ale pak řekla dost. Jsem pyšná na to, kdo jsem, a ještě k tomu jsem ambiciózní a tvrdě pracuju, vzkazuje všem autorům nenávistných komentářů!   

Lékařka Medina Culverová si založila účet na Instagramu, kde zveřejňuje fotky ze se svého soukromí. Snahou pohledné třicátnice ze Spojených států je podle jejích slov inspirovat ženy k úspěchu. Nebojí se světu sdělovat, čeho dosáhla na poli medicíny a své soukromé praxe a k tomu ještě přidává „cool“ fotky sebe, svého manžela a jejich společného velkého domu.

„Hezké ženské bývají víc než jen roztomilé tvářičky. Někdy se stávají například i doktorkami jak z partesu,“ píše například. „Když mi někdo tvrdí, že jsem příliš pěkná na to, abych byla lékařkou, odpovídám, jo, to pěkná sedí... Ale hlavně jsem pěkně ambiciózní,“ dodává. Většina z 26 tisíc lidí, kteří sledují její účet na sociální síti, stojí při ní, ale mezi komentujícími se najdou mnozí, v jejichž očích ženství a tato profese prostě nejdou dohromady.

Jak se Medina brzy dozvěděla, podobné trable mají i její známí a přátelé. Třeba jeden, který vykonává povolání advokáta, si povzdechl, že se musí hodně hlídat, aby třeba náhodou nezveřejnil fotku, kde je vidět, že také někdy chodí...  svatá dobroto... v krátkém tričku! Podpory se jí ale dostává hlavně od samotných žen, pro něž její počínání skutečně představuje určitou vzpruhu a výzvu nebát se do toho v životě i profesi trochu šlápnout.

Jiní kritici se v komentářích drží s chladnou hlavou střední cesty. Nejsou hrubí, ale myslí si své. „Řekla bych, že je možné být hrdý a na něco i pyšný, ale zároveň skromný. Co vy na to?“ táže se sexy lékařky jeden z nich. Není sám (nebo sama). „Je to skutečně v pořádku, dávat tak okatě na odiv desítky selfies a povrchních fotek a k tomu se chvástat, jak jsem dobrá doktorka?“ myslí si další.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi