Poprvé se rodačka z Texasu na konkurz plavkové modelky pro zmíněný magazín přihlásila v roce 2019. Porota ji tehdy poslala domů, neúspěchem se ale Jacobsová nenechala rozhodit a za rok to zkusila znovu. Zadařilo se. Kathy se probojovala do finální šestky nejlepších kandidátek. O tom, že do kapsy strčila i o třicet let mladší konkurentky, se dozvěděla zrovna, když byla na cestě k veterináři.

„Zavolali mi přes FaceTime a oznámili mi, že se objevím na obálce. Cítila jsem tolik emocí, bylo to fakt šílený. Vděk střídalo nadšení, nedůvěra a úleva z toho, že se mi konečně splnilo něco, co jsem vždy chtěla,“ vzpomínala Jacobsová na jeden z nejšťastnějších dnů svého života.

Kathy je vděčná za to, že se jí už dvakrát dostalo pocty reprezentovat ženy pokročilého věku. „Věřím, že pro ženy mého věku je to důležité. Snažím se jim ukázat, že jsme stále relevantní a máme co nabídnout. Jsme sexy a hravé,“ dodala vysekaná modelka.  Kromě dvou obálek měla Kathy příležitost projít se na předváděcím mole a ohromit veřejnost svými vyformovanými křivkami.

VIDEO: Černý víkend českého showbyznysu, zemřeli Milan Lasica, František Nedvěd a zakladatel kapely Argema

Video
Video se připravuje ...

Černý víkend českého showbyznysu, zemřeli Milan Lasica, František Nedvěd a zakladatel kapely Argema Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
14 fotografií