O tom, že mladý zpěvák Justin Bieber na tom není psychicky nejlépe, nejspíš nemá smysl pochybovat. Jeho hysterické výbuchy často plní přední stránky zahraničních novin. Ať už jde o momenty, kdy „vystartuje“ na dotěrné fanoušky či paparazzi, anebo plačtivé výstupy, při kterých ho musí utěšovat přátelé, jeho choť Hailey Baldwinová, či kněz, u kterého je věřící umělec pečený - vařený. Při svém nejnovějším záchvatu zlosti, ke kterému došlo na veřejnosti, si žluč vylil právě na Hailey.

Na internetu se totiž objevilo video, kde Justin s krásnou Hailey, která je dcerou herce Stephena Baldwina (55), procházejí za doprovodu bodyguardů kasinem po koncertě v Las Vegas. Tato akce se konala o víkendu, konkrétně v sobotu večer, a účastnila se jí celá řada hollywoodské smetánky, například herečka Megan Foxová (35) s partnerem Colsonem Bakerem (31), známějším pod svou rapperskou přezdívkou Machine Gun Kelly, herečka Ariel Winterová (23), hvězda seriálu Taková moderní rodinka, či DJ Stebe Aoki (43).

VIDEO: Justin Bieber v poutech: Řídil opilý a zhulený!

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber v poutech: Řídil opilý a zhulený! Tomáš Polák, Reuters

Na několikavteřinovém záznamu interpret vlezlého hitu Baby zuřivě gestikuluje směrem k Hailey a tvář má plnou vzteku, pro jekot fanynek však není pořádně slyšet, o čem se dvojice pře. Přestože očití svědci tvrdí, že šlo o manželskou hádku, existuje velké množství Bieberových příznivců, co se zpěváka naopak zastávají. Podle nich dal Justin jenom průchod svým emocím – a to, co vypadá jako křik na půvabnou modelku, je prý jenom vyjádřením čirého nadšení z právě absolvovaného vystoupení.

„Byli jsme tam, viděli jsme, co se stalo. Byl jenom napumpovaný adrenalinem,“ zastávali se Biebera na twitteru fanoušci poté, co se na internetu objevilo ono video, podle nich zcela vytržené z kontextu. Video rychle nasbíralo několik milionů zhlédnutí a zpěvák získal nálepku pořádné hysterky, co se chová hrubě ke své ženě. „No a co. Páry se hádají. Nežijeme v pohádkovém světě,“ připomínal zase jeden uživatel youtube u videa, co se mezitím stalo bez přehánění virálním. Jak to ovšem bylo doopravdy, to ví jenom mladí manželé…
Fotogalerie
52 fotografií