Podobný módní výstřelek provedl idol dívčích srdcí v roce 2016. Tehdy se na něj sesypala vlna kritiky a není tomu jinak ani dnes. Justin před pár dny na Instagramu debutoval (či spíše rebootoval) u svých fanoušků silně nenáviděné dredy. Oproti blond dlouhým svazkům zacuchaných loken z minula jsou ty současné tmavší, kratší, ovšem zdánlivě i zanedbanější.

Náhlá změna image souvisí s novým, v pořadí šestým studiovým albem Justice, vydaným v březnu, kterým zpěvák zahájil údajně nejšťastnější kapitolu svého života. Jenže internetový hlas lidu proměnu neschvaluje. Kromě přirovnávání k „ušmudlanému bezdomovci“ se někteří kritici domnívají, že jde o kulturní přivlastňování a zpěváka obviňují z rasismu.

„Justine, máš na víc než přejímat významné kulturní elementy menšin,“ obul se do něj jeden fanoušek. Další mu pohrozil, že si ho najde a dredy mu ostříhá.

Podobných negativních reakcí se pod příspěvky s dredy vyrojilo víc než mnoho. Že by se ve zpěvákovi hitu Baby hnulo svědomí a zacuchaných ocásků na hlavě se zbavil, je spíše nepravděpodobné. Bieber je na kritiku své osoby poměrně zvyklý. A navíc zejména jeho dlouholeté fanynky nad novou image pomalu slintají a jsou připravené ho bránit zuby nehty. U nich je to zkrátka láska až za hrob (i za dred)...

VIDEO: Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video
Video se připravuje ...

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
66 fotografií