Majk Spirit loni stihl všechno – svatbu i příchod prvorozené dcery, které s modelkou Marií dali jméno Aria. Do šesti měsíců skrývali její tvář, ale pak se pro magazín Grade rozhodli udělat výjimku a od té doby už svou rozkošnou princezničku ukazují. 

V době, kdy lidé sdílejí až příliš mnoho ze svého soukromí, považuji za dobrý nápad nechat si některé věci alespoň na chvilku jen pro sebe. Řekli jsme si, že až ji poprvé ukážeme světu celou, uděláme to vkusně a stylově, a tak má Aria svou první titulní stranu již po šesti měsících od narození,“ říká slovenský rapper.

VIDEO: Slovenský fešák Majk Spirit je v balíku! 

Video
Video se připravuje ...

Slovenský fešák Majk Spirit je v balíku! Holku nemá, ale pro Češky má slabost. Markéta Reinischová

Rodinka už nějakou dobu pobývá v pronajaté vile v Toskánsku a právě tady se rozhodli holčičku pokřtít. V místním kostele se toho ujal kněz a Aria dostala ještě druhé jméno, a to Viktoria – takže je Aria Viktoria Dušička (Dušička se totiž občanským jménem jmenuje i Spirit).

Na tu slávu neponechali rodiče nic náhodě a dcerce objednali z Florencie tradiční šatičky, které jsou jednou tak dlouhé než křtěné dítě. Nezapomněli ani na čepičku s krajkou. Opravdu stylové. Za kmotry pak šli Arii dva muži. O koho se jednalo, ale rapper veřejnosti nesdělil.

Fotogalerie
60 fotografií