Britská hudebnice, herečka a modelka „ze stáje“ Dior Eliot Sumnerová, známá i jako Coco, se na rozdíl do svého poprockového tatínka Stinga zaměřuje spíše na elektronickou hudbu a house. A dokonce se už párkrát předvedla před kamerami jako herečka – můžeme se na ni těšit v nejnovější bondovce Není čas zemřít. Eliot se podle vlastních slov identifikuje jako nebinární (tedy genderqueer) - necítí se být ani ženou, ani mužem. Jistě však ví, že ji muži vůbec nepřitahují a vztahy vyhledává výhradně se ženami. Po rozchodu s rakouskou modelkou Lucií Von Altenovou (29), se kterou žila několik let, má nový objev. A je to opět půvabná modelka.

Eliot byla před několika málo dny spatřena při nočním rande a následné vášnivé líbačce s krásnou modelkou z Cornwallu, Farah Holtovou (29), pro kterou je slovo „stud“ nejspíš cizí. Kromě pózování pro různé prestižní značky má totiž na kontě i spolupráci se známým pánským magazínem Playboy. Eliot s Farah si zašly na večeři, kolem jedenácté hodiny večerní pak navštívily Sunset Strip Bar & Gay Club, a po celou dobu se během procházení nevinně držely za ruce. Při loučení u auta se však obě dívky odvázaly – jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Dvojice svůj románek dosud nijak nekomentovala, přátelé Stingovy dcery však podle britského deníku Daily Mail médiím prozradily, že Eliot byla poměrně aktivní na seznamce. Zda se dala s Farah dohromady právě díky „randící appce“ jménem Bumble, je zatím neznámé.

VIDEO: Stingův sexy videoklip z Paříže

Video
Video se připravuje ...

Stingův sexy videoklip z Paříže youtube

V roce 2015 Eliot hovořila o reakci svých slavných rodičů poté, co celému světu odhalila svou skutečnou sexuální orientaci. Hudebnice se nechala slyšet, že to pro ně nebyl žádný šok: „Už to samozřejmě věděli, takže jsem nikdy žádný ‚coming out‘ dělat nepotřebovala. Taky moji přátelé to vždy věděli a já to vždycky věděla taky.“

Eliot je třetí ze čtyř dětí Stinga a Trudie Stylerové (67), kteří spolu mají ještě dceru Brigitte Michael (37) a syna Giacoma (25), co se snaží o hereckou kariéru, a syna Jakea (36), jenž pracuje jako režisér. Sting, jehož rodné jméno je Gordon Matthew Thomas Sumner, má z prvního manželství s herečkou Frances Tomeltyovou (72) ještě další dvě děti, baskytaristu rockové kapely Fiction Plane Josepha (44), a Fuchsii (39), taktéž herečku.

Fotogalerie
68 fotografií