Moderování posledního dílu talk show Red Table Talk herečky Jady Pinkett-Smithové (49) se ujala její dcera Willow (20), která s hostem večera Paris Jacksonovou rozplétala peripetie života ve stínu jednoho z nejslavnějších umělců všech dob.

Bisexuální dcera Michaela Jacksonamladičké zpěvačce prozradila, že odlišná sexualita je v její rodině do jisté míry tabu; zejména starší příbuzní jsou zapřisáhlí jehovisté, kteří odklon od „normálu“ nepřijímají. „S některými členy rodiny o tom mluvím celkem otevřeně, s jinými vůbec. Došla jsem do bodu, kdy respektuju jejich víru a kulturu. A miluju je.“

Paris se loni rozešla s hudebníkem Gabrielem Glennem. „Byl to nejbolestivější rozchod v mém životě. Nikdy jsem nikoho tolik nemilovala,“ uvedla s tím, že je nyní obezřetnější, koho si pouští k tělu. Nerada by prožila podobnou bolest.

Jacksonová dále rozvedla pro ni podstatně nepříjemné, ale důležitá téma, o němž je potřeba mluvit. V průběhu dospívání se sebepoškozovala, a několikrát si měla dokonce sáhnout na život. Po neúspěšném pokusu o sebevraždu v roce 2019 skončila v nemocnici na oddělení psychoterapie.

Jednou jsem si řekla ‚Fajn, zkusila jsem to už tolikrát, nejspíš ještě nepřišel můj čas‘. (…) Jsem ráda, že jsem nikdy neuspěla. Během čekání na to, kdy můj čas nastane, jsem nalezla spoustu věcí, které mi přináší radost, a přišla na užitečné způsoby, jak to zvládnout,“ doplnila Jacksonová.

Paris zmínila, že její dětství bylo obzvlášť kruté. Tehdy se stala terčem kyberšikany, lidé jí denně vzkazovali, ať se zabije. Poznamenalo ji i to, že coby dcera nejslavnějšího zpěváka na světě byla neustále pronásledovaná novináři a fotografy, kteří ji často nutili k fotografování vlastního otce. Z tohoto období si odnesla posttraumatický stresový syndrom. „Kdykoliv slyším cvaknutí závěrky, rozjede se u mě audio halucinace a těžká paranoia.“

Strach ze ztráty soukromí ji přiměl k rozhodnutí nechat každého návštěvníka podepsat smlouvu o mlčenlivosti. „Každý, kdo vejde do mého domu, s tím musí souhlasit. Je to drsné,“ dodala.

VIDEO: Děti Michaela Jacksona na videu

Video
Video se připravuje ...

Děti Michaela Jacksona na videu /YouTube/

Fotogalerie
56 fotografií