Poprvé na hlídce! Tak byla zachycena fotoaparáty zvědavých novinářů Penny Lancesterová, manželka známého rockera Roda Stewarta, jenž se proslavil svým sexy chraplákem. S ním má kráska, která před měsícem oslavila kulaté padesátiny, dva syny, Alastaira (15) a Aidena (10). Zpěvák má však celkem dětí osm. I když se podle Celebrity Net Worth odhaduje čisté společné jmění obou manželů zhruba 300 milionů liber (což převedeno na české koruny činí téměř 9 miliard) a nemají tedy nouzi o rodinné konto, rozhodla se Penny pracovat jako policistka.

Coby speciální policejní konstábl se půvabná Penny sice kvalifikovala teprve nedávno, zdálo se však, že si svou novou roli v centru hlavního města Velké Británie, tedy v Londýně, patřičně užívá. Oblečena do nepromokavé bundy a buřinky, s pouty a taserem, už měla za sebou dokonce i první, poněkud bizarní zásah – byla viděna, kterak se potýká s mužem, jenž močil na veřejném místě. Společně se svým parťákem mu pořádně vyčinila a odvedla ho do místního obchodu, kde si dotyčný mladík koupil láhev vody, aby po sobě uklidil nepořádek.

VIDEO: Rod Stewart na procházce Prahou! Focení s lidmi, úsměvy na všechny strany!

Video
Video se připravuje ...

Rod Stewart na procházce Prahou! Focení s lidmi, úsměvy na všechny strany! 

Lancasterová, bývalá modelka spodního prádla, v sobě nalezla lásku k tomuto povolání poté, co se v roce 2019 objevila v seriálu Channel 4 Famous and Fighting Crime. V něm se vybrané celebrity připojily k policistům na hlídce. Tehdy se jí podařilo zachránit život ženě se sebevražednými tendencemi, což na ni natolik zapůsobilo, že se rozhodla „pomáhat a chránit“ i nadále. Se stejnými pravomocemi jako běžný policista se ovšem speciální strážníci, mezi něž se Penny počítá, však svému zaměstnání věnují dobrovolně… a nedostávají za něj žádný plat. A to je skutečně chvályhodné!

Fotogalerie
58 fotografií