Těžké koronavirové časy přejí lásce, jelikož další „koroňátko“, tedy dítko počaté během pandemie viru covid-19, je na cestě. Tentokrát se svým těhotenstvím pochlubila britská herečka s kořeny v Bangladéši, Afshan Azadová. Ta v pěti z osmi úspěšných filmů o obrýleném studentovi s magickými schopnostmi hrála studentku Havraspáru Padmu Patilovou. O tuto překrásnou zprávu se podělila se svými fanoušky a followery na sociální síti, kam sdílela fotku, na níž v elegantních šedých šatech a v objetí manžela Nabila Kazima dala všem na odiv své těhotenské bříško.

Pár si řekl své „ano“ v srpnu 2018 a již tehdy hovořili o tom, že by rádi co nejdříve svou rodinu rozšířili o dalšího člena. Jak se zdá, zadařilo se jim až teď.

„Naše tajemství je už odhaleno pro každého, budu maminkou!!! Děkujeme Alláhovi za to, že nám dal své dosud největší požehnání. ‚Baby Kazi‘ očekáváme letos v červenci. Obě naše srdce jsou plná lásky, vzrušení a nervů! Nezbývá nám už mnoho času, myslete na nás všechny ve svých modlitbách,“ napsala na instagram nastávající prvorodička, která se tedy aktuálně nachází v šestém měsíci. Jenom krátce poté, co zveřejnila tuhle krásnou novinku, zahrnuli ji její příznivci gratulacemi. „Děkuji všem za laskavé komentáře a přání. Byli jsme tak ohromeni pozitivitou a láskou vás všech! ‚Baby Kazi‘ je již teď neskutečně milované,“ dojala se Afshan, která nálepku té „indické holky, co hrála v Harry Potterovi“, bude mít Azadová nejspíš už navždy.

VIDEO: Trailer k závěrečnému dílu Harryho Pottera – Relikvie smrti, část druhá

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Harry Potter - Relikvie smrti, část druhá /Youtube/

Role to přitom nebyla nikterak malá, přestože ve filmech měla podstatně menší prostor nežli v knihách (kde byla navíc z Havraspáru), pozorní diváci si ji jistě na první dobrou vybaví z Harryho Pottera a Ohnivého poháru, ze scény na plese. Harry a Ron totiž požádají sestry Patilovy, aby jim na plese dělaly společnost. Padma je pak upřímně zděšena, když uvidí Rona v podání Ruperta Grinta (32) v tradičním společenském hábitu, který nebohý chlapec podědil po svých starších sourozencích. Později byla Padma členkou „Brumbálovy armády“ a podařilo se jí přežít i závěrečnou bitvu o Bradavice.

Grint je mimochodem také již otcem – minulý rok v květnu se díky své partnerce Georgii Groomeové (28), taktéž herečce, stal tatínkem dcery Wednesday.

Než se Azadová provdala za Kazima, což byla mimochodem velká party ve stylu Bollwyoodu, jak se můžete přesvědčit na fotkách v naší galerii, měla okatá herečka v lásce spíš smůlu. Především tedy kvůli své muslimské víře.

Když jí bylo dvaadvacet, její otec a bratr ji napadli, jelikož randila s hinduistickým chlapcem. V červnu 2010 se pak oba ocitli u soudu kvůli tomu, že Afshan vyhrožovali smrtí (rodinní příslušníci jí podle žaloby opakovaně nazývali „prostitutkou“, „dě*kou“ a bylo jí důrazně řečeno, aby se provdala za muslima, nebo zemře), byli však propuštěni na kauci. Její bratr se před soud dostal znovu téhož roku v prosinci, tentokrát poté, co herečku fyzicky napadl, a dívka ze strachu o vlastní život musela z domu uprchnout oknem. Za to, že jí fyzicky ublížil, byl poslán na šest měsíců do vězení. Její současný manžel její rodině již pravděpodobně vyhovuje.

Fotogalerie
102 fotografií