Lichotivý snímek to zrovna není, ale cestou na nákup s vlasy svázanými do ležérního drdolu člověk opravdu neohromí tak, jako když po péči vizážistů a stylistů pózuje na červeném koberci. A navíc se nyní Eva Longoria opět o jedno číslo přiblížila padesátce, 1. března totiž slavila 46. narozeniny. Herečka známá z amerického sitcomu Zoufalé manželky si na oficiálních příležitostech a ve chvílích, kdy ji někdo může vidět, dává velmi záležet na tom, jak vypadá. I nejzářivější hvězda ale někdy poleví.

A tak si ji díky tomu její fanoušci mohli prohlédnout bez typického orámování očí černou tužkou či výrazné tvářenky na lícních kostech. Nejnápadněji ale na hereččině tváři působí absence makeu-pu či pudru, který by sjednocoval její jindy bezchybnou tvář. Bez toho jsou totiž patrné nejen vrásky na čele, ale také flíčky kolem nosu a především na tvářích. A kromě toho, že se ten den herečka zřejmě odmítala zatěžovat a zdržovat líčením, ji zjevně dělil i nějaký čas od poslední návštěvy kadeřníka.

VIDEO: Eva Longoria na pláži v Malibu

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria Instagram.com/evalongoria

Na čele se Evě Longoriové, která je jinak tváří firmy vyrábějící barvy na vlasy, leskly v černých vlasech šediny. Herečka proslavená také kamarádstvím se slavnější Victorií Beckhamovou (46), si z toho ale nejspíš tolik nedělá. Patří mezi ty obyvatelky hollywoodských kopců, které se tu a tam bez make-upu ukážou na vlastních sociálních sítích. I šediny se už Eva Longoriová, která se teprve před třemi lety ve svých třiačtyřiceti poprvé stala mámou syna Santiaga Enriqueho (2,5), nebála ukázat. 

VIDEO: Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu Instagram.com

Fotogalerie
40 fotografií