Legendární herec Jozef Stražan zemřel ve středu ve věku 77 let. Již delší dobu bojoval s těžkou nemocí, bohužel svůj boj prohrál.

Zprávu o úmrtí potvrdila Jana Dzurčaninová z Divadla Jonáše Záborského (DJZ) v Prešově. „Jeho život byl pevně spjat s DJZ. Prožil v něm celou svou hereckou dráhu a stal se jeho neodmyslitelnou součástí. Je to pro nás nesmírná a velmi bolestivá ztráta. Jožo, budeš nám chybět. Soustrast jeho nejbližším a čest jeho památce.“

Na jeho náhlý skon zareagoval i zpěvák Peter Nagy. „Škoda, už si s tebou nevyměním vtipy, ani nepřipiji. Jožo, ať se ti nahoře lehce směje. R.I.P,“ napsal na sociální síť muzikant Peter Nagy, Ten je, stejně jako Stražan, rodák z Prešova. 

VIDEO: Producent František Janeček: Gott byl celoživotní zpochybňovač!

Video
Video se připravuje ...

Producent František Janeček: Gott byl celoživotní zpochybňovač! Petr Macek, Jan Jedlička

Jindy optimisticky naladěný herec v koronavirové pandemii propadl pesimismu. 

„Za prvé, jsem po mozkové příhodě, divně se cítím a učím se mluvit, a za druhé to vidím velmi pesimisticky. Velmi. Rád bych se mýlil. Říkají, že ještě měsíc, dva, tři, do konce roku. Ani tomu nevěřím. Rád bych se mýlil, ale má to tak obrovský účinek na celém světě. Jen prosím někoho mocného, ​​aby nám pomohl,“ řekl před smrtí Korzáru Stražan, který navíc byl onkologickým pacientem. A právě těžká nemoc ho připravila o život. 

VIDEO: Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82)

Video
Video se připravuje ...

Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82) Instagram

Fotogalerie
30 fotografií