Tajnůstkářka Halsey, vlastním jménem Ashley Nicolette Frangipaneová, se ještě minulý týden bezstarostně promenádovala na veřejnosti a nikoho by ani nenapadlo, že pod volným růžovým trikem kyne budoucí potomek. Když zničehonic nasázela na instagram tři těhotenské fotografie, fanouškům málem upadla spodní čelist.

VIDEO: Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod! Petr Macek, Lukáš Červený

„Překvapení!“ napsala krátce. Na jednom ze snímků si dlaněmi zakrývá poprsí a soustředí veškerou pozornost k vypouklému bříšku. Během 18 hodin od oznámení nastřádala 6 milionů srdíček a desítky tisíc vesměs šokovaných komentářů. Zpěvačce hitu Without Me k radostnému stavu pogratulovala řada kolegů z branže.

Velký otazník visel nad otcem dítěte. Co si fanoušci pamatují, od rozchodu s hercem Evanem Petersem (34) a krátkou známostí s modelkou Carou Delevingneovou (28) se Halsey s nikým veřejně nestýkala. Jak je ale vidno, zpěvačka si své soukromí začala více střežit.

Partnera nakonec označila u fotek, je jím scénárista Alev Aydin, který jí v komentářích vyznal lásku. Jak dlouho se spolu vídají a zda se po dítěti poženou do manželského svazku, to si zpěvačka nechá zase pro sebe.

VIDEO: Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala?

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií