Kronera podle některých slovenských médií odvezla sanitka po neúspěšném pokusu o sebevraždu ve čtvrtek 7. ledna do nemocnice v Trstené. Rodina o jeho stavu odmítala promluvit, stejně tak mlčely i obě jeho bývalé manželky, podle nichž se jedná o velmi soukromou záležitost. Hercovu hospitalizaci odmítla potvrdit také nemocnice, v níž má ležet. Až na některá tvrzení nejmenovaných zdrojů tak není vůbec jisté, co se stalo.

Podle blízkého přítele, kterého drásaly tyto množící se spekulace, by se Kroner ovšem nikdy nepokusil vzít si život. „Jelikož velmi dobře znám herce Janka Kronera, těžko se mi čtou nepravdy a polopravdy o něm, které jsou psané v médiích. S Jankem se známe velmi dobře a jeho situace je mi dobře známá,“ uvedl pro server Topky.sk.

VIDEO: Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky!

Video
Video se připravuje ...

Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky! Blesk

Kronerova „akutní“ hospitalizace je podle přítele nafouknutá a náhlý převoz nemocnice má prozaičtější důvod, než jaký uvádí některá média. „Je to jen krátká hospitalizace za účelem doléčení pacienta. Informace o tom, že Janka musela zachránit záchranka, je též nepravdivá. Nejednalo se o rychlou zdravotní službu, ale o dopravní zdravotní službu, která slouží na dopravu z a do nemocnice na vyšetření všem, kteří nemají jinou možnost dopravy,“ vysvětloval.

Potvrdil však, že se představitel dřevorubce Ondry z Nebojsy opravdu dlouhá léta potýká s psychickými problémy a že střídavě pobýval u svého syna, v léčebnách a domovech sociálních služeb. Duševní potíže údajně nakrátko pominuly poté, co se seznámil s novou ženou a nastěhoval se k ní. Kroner pak dokonce přemýšlel o návratu na televizní obrazovky. S přítelkyní se ale rozešli a nesnesitelná tíha života na něj znovu dopadla.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: LESK! Mottlová po práci za kasou investuje v Karibiku! A proč Klus potřebuje psychologa.

Video
Video se připravuje ...

Mottlová po práci za kasou investuje v Karibiku! A proč Klus potřebuje psychologa. Blesk

Fotogalerie
38 fotografií