Jenom těžko se dá uvěřit tomu, že někdo, komu je jenom málo přes třicet let, neměl až dosud sociální sítě. A přece tomu tak až donedávna bylo – v případě herce Ruperta Grinta, kterého si milovníci knižní i filmové série o kouzelníkovi Harrym Potterovi jistě okamžitě vybaví coby jeho rusovlasého kamaráda na život a na smrt, tedy jako Rona Weasleyho. Sympatický herec, jenž se v květnu letošního roku stal poprvé tatínkem, však tuto svou „chybu“ již napravil.

Jeho docela prvním příspěvkem na instagramu byl skutečně dojemný snímek, na němž chová v náručí dcerku. Tu mu povila herečka Georgia Groomeová (28), s níž Grint randí od roku 2011. Vzhledem k tomu, že si oba novopečení rodiče úzkostlivě střeží své soukromí, od porodu dítěte se až dosud nevědělo, ani jak se dívenka jmenuje, jelikož to si rodiče hodlali ponechat, alespoň po nějaký čas, jenom pro sebe. Ostatně i těhotenství oficiálně oznámili světu v dubnu, tedy pouhý měsíc předtím, než se jejich první potomek narodil.

VIDEO: Trailer k filmu Harry Potter a Relikvie smrti

Video
Video se připravuje ...

Harry Potter a Relikvie smrti /Youtube/

To je však už nyní minulostí – Grint její trochu zvláštní jméno, které jistě mnohým asociuje jednu členku Addamsovy rodiny, teď prozradil právě na sociální síti. „Hej, instagrame… sice s desetiletým zpožděním, ale jsem tady. Grint na Gramu!“ vtipkoval známý zrzek, jenž coby svou profilovou fotografii použil legrační snímek, na němž ho Maggie Smithová (85), která v Harry Potterovi hrála přísnou profesorku McGonagallovou, líbá na tvář. „Tady vám představuji svou dceru, Wednesday G. Grintovou. Hodně zdraví, Rupert.“

To, že se Grint konečně objevil online, komentovala celá řada jeho přátel z herecké branže. „Vítej, Weasley. Už bylo na čase,“ reagoval například Tom Felton (33), co v osmi filmech o mladém čaroději ztvárnil zákeřného Draca Malfoye. Na rozdíl od jeho postavy, on zjevně k Grintovi chová podstatně vřelejší city, jelikož vzápětí popřál jeho dceři spoustu lásky. „Nugáte,“ rýpl si do svého filmového bratra James Phelps (34) alias Fred Weasley, a připomněl tak jeho humornou přezdívku.

Za pouhý týden se Grintovi mimochodem podařilo „nasbírat“ již přes 3 miliony fanoušků, co nyní dychtivě očekávají další jeho příspěvky.

VIDEO: Originál Bradavického expresu: překvapí Vás mozkomoři za okýnkem!

Video
Video se připravuje ...

Originál Bradavického expresu: překvapí Vás mozkomoři za okýnkem! Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
17 fotografií