Šťastná novinka se týká herce Devona Murraye (31), jenž ve slavných filmech o Harrym Potterovi ztvárnil jeho spolužáka Seamuse Finnigana. Zatímco na plátně byl spíše za nešiku, kterému věčně něco vybuchlo pod rukama, ve skutečnosti je herec nyní v sedmém nebi.

S partnerkou, maskérkou Shannon McCaffrey Quinnovou, čekají prvního potomka! Devon to oznámil ve středu na instagramu, když zveřejnil obrázek dětského oblečení a snímků z ultrazvuku. „Miminko Murray - 14. ledna 2021!“ připsal k fotce a zřejmě tak prozradil odhadované datum porodu. Pohlaví ale zatím neprozradil a pravděpodobně si to dvojice nechá pro sebe až do porodu.

Murray totiž na sociální síti nesdílí vše, ale rozhodně tam nezapomíná zveřejňovat velké životní momenty. Naposledy tam své lásce přál k narozeninám pomocí krásné sbírky společných fotek, jindy zase ukázal, jak slavili Valentýna. Randit s Shannon začali v listopadu 2018, ale už od začátku to mezi nimi vypadá na velkou lásku.

VIDEO: Nejkouzelnější svatba Česka: Adam a Andrea měli obřad jako z Harryho Pottera, oddal je český Severus Snape!

Video
Video se připravuje ...

Nejkouzelnější svatba Česka: Adam a Andrea měli obřad jako z Harryho Pottera, oddal je český Severus Snape! • VIDEO Eliška Kubíková, archiv manželů Vopičkových

Co se týče kariéry, už to s Devonem tak slavné není. Od doby, co skončilo natáčení Harryho Pottera, se v ničem zásadním neobjevil. Ovšem možná to ani nemá zapotřebí, když zazářil (ač ve vedlejší roli) ve všech dílech čarodějnické ságy. Zlí jazykové ovšem tvrdí, že většinu majetku vyplýtval na auta a holky... 

V minulosti se též jeho rodina soudila s jeho bývalým agentem, který měl podle nich lépe chránit svého klienta, když se v roce 2004 objevila v médiích jeho fotka, jak v kostýmu bradavické uniformy kouří cigaretu. Tehdy filmový Seamus slízl poměrně velkou kritiku, ač mu bylo pouhých 13 let.

VIDEO: Jim Tavaré, herec z filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu, měl vážnou nehodu

Fotogalerie
38 fotografií