Anna Wintourová, legendární tvář magazínu Vogue, se údajně rozešla se svým partnerem Shelbym Bryanem (74), vlivným investorem. Do svazku manželského vstoupili sice "teprve" před šestnácti lety, oficiálně však začali tvořit pár již o pět let dříve. Byli spolu tedy více než dvacet let. O tom, že to mezi známou módní ikonou a slavným milionářem již nějakou dobu skřípe, zahraniční média ovšem už nějakou dobu spekulovala. O ochladnutí jejich vzájemných citů prý svědčilo především to, že se již nějakou dobu neukazovali bok po boku na veřejnosti.

Jejich vztahu prý nepřispěl ani Bryanův skandál z roku 2013, kdy na známého průkopníka na poli telekomunikace prasklo, že dluží na daních 1,2 milionu dolarů (27,5 milionu českých korun). „To byl začátek konce,“ nechal se prý slyšet zdroj blízký Wintourové, která sama rozhodně nemá hluboko do kapsy - v roce 2017 Annu Wintour označil americký Forbes za nejbohatší a nejmocnější ženu mediálního i zábavního průmyslu, kdy do kapsy strčila dosavadní „královnu“ Beyoncé (39), slavnou zpěvačku. „Začal se pro ni stávat přítěží.“

VIDEO: Sexy modelka Candice Swanepoelová (32) pro Vogue

Video
Video se připravuje ...

Candice Swanepoel /Youtube/

Ani Bryan, ani Wintourová se k tomu zatím oficiálně nevyjádřili, známá šéfredaktorka je však poslední dobou vídána po boku herce Billa Nighyho (70), známého například z vánoční romantické komedie Láska nebeská, akčního snímku Underworld nebo ze série Piráti z Karibiku. Mělo by je pojit dlouholeté přátelství... a množná i něco víc. „Když jsou spolu, tak Anna září,“ potvrzují i přátelé Anny. Ona sama však patří mezi velké tajnůstkářky, co se jejího soukromí týče.

Ani Bryan prý při čekání na rozvodové listiny netruchlí o samotě. Podle magazínu Page Six se vrátil ke své exmanželce Katherine, s níž má dva syny, Austina a Jacka. Ta se sice po jejich rozvodu provdala za jiného muže, investičního bankéře Damona Mezzacappu, bohužel ale před pěti lety zesnul. Zdá se proto, že v Katherinině náručí teď Shelby hledá útěchu po rozpadu svého již třetího manželství, které tentokrát skončilo bezdětné. Wintourová je sice dvojnásobnou matkou, syna Charlese a dceru Bee má však se svým prvním mužem, profesorem psychiatrie Davidem Schafferem (84).

VIDEO: Vogue - Fashion story

Video
Video se připravuje ...

Vogue Vogue

Fotogalerie
23 fotografií