Právě s odkazem na slavnou roli herec svou nemoc světu přiznal. „Jak by řekl Dude - nové s**čky vyplynuly na povrch,“ napsal totiž na twitteru a pokračoval: „Byl mi diagnostikován lymfom.“

Konkrétně se má jednat o zhoubný nádor mízních uzlin a lymfatické tkáně, ten nejčastěji zasahuje okolí sleziny, jater, střev nebo velkých krevních cév. Ač to není jako procházka růžovým sadem, Jeff je stále velmi optimistický. „Ačkoliv je to vážná nemoc, cítím se šťasten, že mám kolem sebe skvělý tým doktorů a prognóza je dobrá. Začínám s léčbou a o zotavování vás budu průběžně informovat,“ vzkázal fandům.

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Bridges, který si kromě legendární komedie Big Lebowski zahrál i ve snímcích Zlý časy v El Royale, Sedmý syn, Iron Man, Jak se zbavit přátel a být úplně sám či Muži, co zírají na kozy, oslaví v prosinci 71. narozeniny.

Snad je stráví v klidu a zákeřnou chorobu se mu podaří brzy překonat. „Jsem nesmírně vděčný za lásku a podporu od mé rodiny a přátel. Děkuji vám za vaše modlitby a přání všeho dobrého. A když už vás tu mám - prosím, nezapomeňte jít volit, protože jsme v tom všichni spolu,“ vzkázal na twitteru herec.

VIDEO: Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit.

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
27 fotografií