V pondělním Teleránu prezentovali sport s názvem voltiž, tedy gymnastiku na koních. Když si moderátoři ranní relace Kvetka Horváthová s Tomášem Juřičkou povídali s bývalým farmářem Michalem Migajdom Gajdošechom, během rozhovoru projelo po silnici nečekaně rychle auto. To koně, který stál vedle nich, vyplašilo, vrazil do moderátorů a exfarmáře i Kvetku svalil na zem!

Kameraman v šoku odhodil kameru a diváci viděli pouze záběr na zem, slyšeli paniku a vystrašené otázky.

„Proboha, jsi v pořádku?“ křičel bývalý farmář a odskočil stranou. ,,Fíha, jsem v pořádku, ale lekla lekla jsem se, ale koník asi víc. Jsem však stále otřesená,“ byla první slova šokované moderátorky, kterou ve studiu hned ošetřili.

VIDEO: Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video
Video se připravuje ...

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá Martin Balcar, Lukáš Červený

„Já si jen pamatuji, že v tu chvíli jelo po silnici nákladní vozidlo. Možná proto se splašil. Najednou jsem dostala náraz do zad a spolu s věcmi a kamerou jsem letěla na zem. Roztřesenou a vylekanou mě zvedaly ze země. Naštěstí se mi nic nestalo. Mám jen bolavý, oteklý a fialový kotník. Tak si přikládám na nohu led a mám připravenou octanovou mast. Nakonec jsme se s kolegy zasmáli, že jsem si na vlastní kůži zažila větu –⁠ nejhorší je srážka s koněm,“ dodala později Kvetka.

VIDEO: Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rozhodně sama dlouho nezůstane

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rozhodně sama dlouho nezůstane Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
8 fotografií