Představitel Františka Palka Juraj Loj se mimo jiné blýsknul i ve slovenské verzi pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde divákům dokázal, že mu jde prakticky vše, na co sáhne. Věrní fanoušci dobře vědí, že je i vášnivým malířem, své umění ostatně vystavuje na sociálních sítích. Že se s nástupem nouzového stavu na Slovensku a zpřísněním protikoronavirových opatření ze dne na den z tohoto koníčku stane zaměstnání na hlavní pracovní poměr, by ho ale zřejmě nikdy nenapadlo.

VIDEO: Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu

Video
Video se připravuje ...

Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu Ivan Hladík, Jan Jedlička

„Tak, přátelé, jelikož vláda přijala opatření, která mi zabraňují vykonávat to, co mě živí, přijímám tedy objednávky na obrazy,“ informoval podle slovenského Nového Času fanoušky. „Je to jen na vás, co by to mělo být, ovšem umělecký projev a konečné dílo podléhá, samozřejmě, mému vidění.“ Na ceně obrazu se pak sledující mohou s hercem domluvit. Loj v minulosti přiznal, že se jako mladší chtěl stát malířem na plný úvazek, tento sen si nakonec splnil jen částečně.

Juraj není jediný, kdo si vzhledem k znepokojivé situaci s virovým onemocněním covid-19 musel najít „vedlejšák“. Po vypuknutí epidemie u nás si česká herečka Bára Mottlová (34) navlékla zelené triko a posadila se za kasu supermarketu. Modelka a moderátorka Hana Mašlíková (38) spolu s Pavlem Kožíškem (50) zase dělala průvodkyni v Muzeu iluzí.

VIDEO: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
82 fotografií